Følg Sony Norway

Xperia 10 II er vanntett og gir deg Sonys beste underholdningsopplevelse i 21:9-format på en mellomklassemobil i øvre sjiktet

Pressemelding   •   feb 24, 2020 08:45 CET

  • 21:9 bred, 6-tommers OLED-skjerm med videobildeoptimalisering for altoppslukende underholdning på farten
  • Nytt trippellinsekamera byr på helt nye kreative muligheter, med forbedret bildebehandling og nyheten Night mode.
  • Forbedret design som er slankere og lettere (151g), med blant annet IP65/IP68 vann- og støtsikkersertifisering og Corning® Gorilla® glass 6 som beskytter skjermen mot ytre påvirkninger.

Sony lanserer i dag Xperia 10 II – en ny mellomklassemobil i toppsjiktet til sin portefølje av allround-underholdningsmobiler.

– Sony rokker ved utvalget av de bedre mellomklassemobilene med Xperia 10 II, ved å by på mer Sony-teknologi enn noen gang tidligere. Xperia 10 II har en slank og lett design, og er den perfekte smartmobilen for underholdning på farten, takket være vår nye, brede OLED-skjerm i 21:9-format som er fantastisk å se på, sier Masato Nakano, Pan-European Mobile Business Head.

Bred OLED-skjerm i 21:9-format for bedre underholdning

I likhet med Xperia 10, har Xperia 10 II en 6-tommers, bred design i 21:9 og en ny og tynn OLED-skjerm med TRILUMINOS™-teknologi. Samme teknologi finner du i BRAVIA®-TV-er, og den gjør underholdningen større og tar deg enda nærmere hendelsene med en altoppslukende seeropplevelse. OLED-kvalitetsskjermen til Xperia 10 II leveres med videobildeoptimalisering, noe som betyr at du kan nyte favorittinnholdet ditt med dypere sortnivå og mer livlige farger.

Takket være 21:9-skjermen, kan du også ta gaming[1] til et nytt nivå og drømme deg bort i en enestående og ubegrenset opplevelse av det du ser på skjermen.

21:9-formatet byr ellers på flere unike brukeropplevelser som er eksklusive for Sony, slik som flervinduvisning, hvor du kan ha to skjermbilder eller apper oppe samtidig for effektiv multi-tasking. I tillegg er det en mulighet for å bytte enkelt mellom sist brukte- eller anbefalte apper, noe som gir en bedre brukeropplevelse med den nye flervindu-funksjonen. Side Sense gir i tillegg enklere tilgang til din favoritt-apper med et enkelt tommeltrykk.

Fang hvert øyeblikk med det nye trippellinsekameraet

Xperia 10 II er utstyrt med et trippellinsekamera med henholdsvis en 12 MP-linse og to 8 MP-linser, og den samme brennviddekombinasjonen som på Xperia 1: ekstra bred vidvinkel (16 mm.), vidvinkel (26 mm.) og telefoto (52 mm.).

La fotogleden og fantasien løpe løpsk, og stol på at Xperia 10 II vil ta vakre bilder hver gang, grunnet den nye og forbedrede fargegjengivelsen som Sonys ledende kompetanse innen digitale bilder sørger for. Med denne forbedringen kan du enkelt lage morsomme og vakre bilder med forhåndsvalg for matbilder, portretter, samt Night Mode som sikrer bilder i høy kvalitet selv i situasjoner med lite lys.

Utvid dine kreative muligheter ytterligere med bildetagning og videoopptak i 21:9-format og i høykvalitets 4K-oppløsning.

Vanntett og solid skjerm, innpakket i en tynn og lett ramme

Xperia 10 II passer perfekt i hånden din, takket være en bredde på kun 69 mm., 21:9-formatet og vekten på bare 151 gram. Med IP65/IP68-sertifisering for vann- og støvresistans[2], samt Corning® Gorilla® Glass 6, er Xperia 10 II beskyttet mot all slags forhold og kan brukes uten bekymringer.

Ikke minst sørger 3,600 mAh-batteriet for at du kan bruke mobilen lengre, slik at du kan nyte favoritt-appene dine uten å være redd for at du går tom for batteri. Ladeteknologien hjelper i tillegg med å forlenge levetiden på batteriet; Ettersom det kan være skadelig å la et helt fulladet batteri stå til lading, sørger funksjonen Battery care for å lade til 90 prosent, vente, og deretter på finurlig vis lade til 100 prosent rett før du våkner om morgenen, samtidig som Xperia Adaptive Charging tilpasser nivåene for å sikre at batteriet aldri blir overbelastet.

Xperia 10 II er utstyrt med en Qualcomm® Snapdragon 665 Mobile Platform-prosessor, som er designet for pålitelig ytelse og rask tilkobling.

Sonys lydteknologi er også pakket inn i Xperia 10 II, med High-Resolution og High-Resolution Wireless Audio for en autentisk lydopplevelse, både med kabel (3,5 mm. jack-plugg) og trådløst.

Xperia 10 II leveres i svart og hvit med Android 10, og blir tilgjengelig i Norge fra april 2020.

Veiledende pris: 3490 NOK[3].

Tilbehør

Du kan også kjøpe det stilige dekselet som matcher, Xperia 10 II Style Cover View. Laget for å matche Xperia 10 II, gir dette stilige dekselet deg ikke bare beskyttelse mot vanlig bruk i hverdagen, men lar deg også se klokkeslett, dato og varsler, selv når det er lukket.

About Sony Corporation

Sony Corporation is a creative entertainment company with a solid foundation of technology. From game and network services to music, pictures, electronics, semiconductors and financial services - Sony's purpose is to fill the world with emotion through the power of creativity and technology. For more information, visit: http://www.sony.net/

[1]Kompatibiliteten med spilltitler kan variere.

[2] Xperia 10 II er vannavstøtende og beskytte mot støv, så ikke bekymre deg hvis du blir fanget i regnet eller vil vaske av skitt under en kran, men husk at alle porter og festede deksler må være ordentlig lukket. Du bør ikke sette enheten helt under vann, eller utsette det for sjøvann, saltvann, klorvann eller annet. Misbruk og feil bruk av enheten ugyldiggjør garantien. Enheten er testet under Ingress Protection-klassifisering IP65 / 68. For mer info, se https://support.sonymobile.com/global-en/dm/waterresistant/. Merk at XPERIA 1 II har en USB-port uten lokk for tilkobling og lading. USB-porten må være helt tørr før lading.

[3]Tidspunkt og tilgjengelighet vil variere fra land til land.

Om Sony Corporation
Sony Corporation er et kreativt underholdningsselskap med et solid teknologisk fundament. Med alt fra tjenester som spill og nettverk til musikk, film, elektronikk og finans er Sonys formål å fylle verdenssamfunnet med følelser gjennom kreativitet og teknologi. For mer informasjon, besøk http://www.sony.net/.