Følg Sony Norway

Verdens minste fullformatkamera med verdens første justerbare optiske low pass-filter

Pressemelding   •   okt 14, 2015 18:19 CEST

Sony’s nyeste premium kompaktkamera har bakbelyst fullformat CMOS-sensor, ZEISS® Sonnar T* 35mm F2 objektiv, High Speed AF, uttrekkbar XGA OLED-søker og verdens første justerbare optiske low pass-filter.

Sony lanserte i dag et nytt kompaktkamera i den kritikerroste Cyber-shot RX-serien. (Modell DSC-RX1RM2). Det nye RX1R II har den høyeste bildekvaliteten Sony noen sinne har laget i et kompaktkamera.

RX1R II har en 30 prosent forbedring i AF respons og hastighet i forhold til de opprinnelige prisbelønte RX1 modellene. RX1R II er utstyrt med verdens første optiske variable low pass-filter som kan settes til "off", "standard" eller "high", basert på brukerens preferanser.

Pris og tilgjengelighet
Sony RX1R II fullformat kompaktkamera vil være tilgjengelig fra desember 2015.

Veiledende pris, kr 34 500.

Last ned pressemeldingen for mer informasjon. Videoer og informasjon om RX1R II vil også være tilgjengelig på Sony Photo Gallery og Sony Camera Channel.

Om Sony

Sony er en verdensledende produsent innenfor lyd, video, spill, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for både forbrukere og profesjonelle. Med sin musikk-, bilde-, dataunderholdning- og online-virksomhet, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 68 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2015. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net