Følg Sony Norway

Start festen hvor som helst med nye Sony EXTRA BASS™-høyttalere

Pressemelding   •   aug 31, 2017 13:15 CEST

Pressemelding

Berlin, 31.august 2017

  • Utvider EXTRA BASS™-serien med høyttalerne GTK-XB60 og GTK-XB90
  • Enda bedre lyd og lys som går i takt med musikken
  • Innebygget batteri med enda lenger spilletid

Sony introduserer to nye høyttalere til EXTRA BASS™-serien – to tilskudd du ikke burde gå glipp av! GTK-XB60 og GTK-XB90 tar serien videre med enda mer lyd og flere funksjoner, samtidig som også disse er trådløse og enkle å ta med seg overalt.

Start festen med XB60Den sammen EXTRA BASS™-teknologien, men nå med opp til 14 timers spilletid – med XB60 kan du ta med deg festen hvor du vil. Med tre ulike strømforsyningsmodus kan du enkelt holde festen i gang enda lenger.

Men hvorfor stoppe der? Med funksjonen Wireless Party Chain kan du koble sammen opp til ti EXTRA BASS™-høyttalere[1] og dermed få enda mer lyd på festen. Du kan også la vennene dine bli med på moroa ved at tre smarttelefoner kan kobles opp samtidig – slik at alle kan være DJ. Er det en sangfugl blant dere, er det bare å koble til mikrofonen og starte karaoke-festen.

Føl bassen vibrere med XB90EXTRA BASS™-høyttaleren GTK-XB90 er utstyrt med belysning som gjenskaper festivalstemningen, og kombinert med høyere lyd enn noen gang er det nesten som å ha favoritt-DJ-en i stua.

Storebroren til XB60 tilbyr en spilletid på opptil 16 timer, med kun 4 timers lading på ett av de tre strømforsyningsmodusene: AC, batteri eller stamina. Flere fest-funksjoner finner du på appen Fiestable, blant annet tilpasset belysning og DJ-kontroll slik at du kan kontrollere festen og hvordan høyttaleren oppfører seg.

Pris og tilgjengelighet:

De nye høyttalerne fra Sony blir tilgjengelig fra september 2017 til følgende veiledende priser:

GTK-XB60: 3,400 kroner. Tilgjengelig i svart, blå og rød.

GTK-XB90: 4,700 kroner. Tilgjengelig i svart.

[1]From the 2017 EXTRA BASS range (excluding SRS-XB10)