Følg Sony Norway

Stadig mer 4K-innhold

Pressemelding   •   sep 03, 2014 16:45 CEST

4K betyr fire ganger så mange detaljer som Full HD. Stadig mer 4K-innhold som kan nytes på årets BRAVIA™-serie av 4K Ultra HD-TV-er blir tilgjengelig – og mye mer er i vente.

Fremdriften bak 4K er ustoppelig, med et stort antall ledende TV-kringkastere, kabel- og satellittoperatører, samt strømme-tjenester på nett tester nå ut levering av programmer i detaljrik 4K-kvalitet.

For alle eiere av en 2014 4K Ultra HD BRAVIA TV, er den nye HEVC (H.265)-standarden en god nyhet: standarden gjør nemlig kodingen av 4K-bilder og -lyd mye mer effektivt enn før. HEVC støtter funksjoner som er standard på alle de nye modellene, slik at du allerede nå kan nyte innspilt eller strømmet 4K-innhold.

Skulle du ha en eldre 4K Ultra HD BRAVIA TV uten innebygget støtte for HEVC, så er heller ikke det noe problem. Sonys FMP-X5 4K mediespiller inkluderer en 4K HEVC-dekoder, som leverer en ideell strømmingsløsning til det stadig økende utvalget av 4K-innhold.

Mens TV-kringkastere fin-innstiller sine lanseringsplaner, ligger innholdsaktører på internett allerede ett steg foran: Netflix åpnet ballet tidligere i 2014, da de startet å tilby «House of Cards» og «Breaking Bad» i 4K-kvalitet til eiere av 2014 4K Ultra HD BRAVIA TV-er i utvalgte markeder.

Få filmer i 4K når du kjøper en BRAVIA

Sonys nye Privilege Movies-initiativ gir BRAVIA-kunder muligheten til å få gleden av et utvalg kjente Hollywood-filmer i 4K fra Sony Pictures Entertainment. Ved kjøp av utvalgte BRAVIA 4K-modeller, vil du kunne velge mellom fem filmer i virkelig 4K-kvalitet som du får med på kjøpet. De fem filmene velges ut fra et utvalgt av ti titler som er forhåndsopplastet på en bærbar maskinvare.

Alt ser bedre ut på BRAVIA med 4K-oppskalering


Om du ser på originalt 4K-innhold, en Blu-ray Disc™, på en ordinær TV-sending eller en video på internett, ser alt bra ut på en 4K Ultra HD BRAVIA-TV. Sonys 4K X-Reality PRO-chip på innsiden av TV-en raffinerer og gjør hvert bilde skarpere – både HD-innhold og internett-videoer med lavere oppløsning – og oppskalerer dem til 4K (3840 x 2160) for et inspirerende detaljnivå.

En stadig voksende serie av 4K Ultra HD TV-er

I tillegg til de syv 4K TV-ene som Sony for øyeblikket tilbyr, vil nye BRAVIA S90 være tilgjengelig i butikk og for bestilling direkte fra Sony fra begynnelsen av oktober (forhåndsbestilling åpner rett etter IFA). S90 vil være tilgjengelig i størrelsen 75’’ og 65’’, og modellens diskret kurve inviterer deg inn i vakre 4K TV-bilder. Den avanserte bildeteknologi gjør din favorittunderholdning virkelig med utrolig klarhet og virkelighetsnære farger. Et nytt 4.2-kanals multivinkel Live Speaker-system bruker separate driverenheter som er presist innstilt for at du skal få opplevelsen av virkelig 360° surround-lyd.

Prisen på BRAVIA S90 65’’-versjonen vil være 35,000 kroner, mens 75’’-modellen vil være tilgjengelig til 78,000 kroner.

Opplev den perfekte kurven: les pressemeldingen om BRAVIA S90.


Bilder: https://www.sonynordicimages.net/bravia-s-series

Sony er en verdensledende produsent innenfor lyd, video, spill, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for både forbrukere og profesjonelle. Med sin musikk-, bilde-, dataunderholdning- og online-virksomhet, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 75 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2014. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net

Vedlagte filer

PDF-dokument