Følg Sony Norway

Sonys nye mediemottakere til bilen - XAV-AX8050D og XAV-1500

Pressemelding   •   sep 05, 2019 13:15 CEST

  • Reis i en smart og trygg stil med fokus på veien med Sonys nye XAV-AX8050D og XAV-1500
  • XAV-AX8050D har en stor 8,95” skjerm og 1-DIN installasjon, treveis justerbart feste, den nyeste tilkoblingsmuligheten for smarttelefon og DAB-radiomottaker
  • XAV-1500 med WebLinc™ Cast for smarttelefonspeiling på en 6,2” oppdatert berøringsskjerm sikret mot gjenskinn[1]

Sony introduserer i dag to nye produkter innenfor bilstereo, XAV-AX8050D og XAV-1500, med noen av de mest avanserte og fantastiske skjermene. Den forbedrede lyden og de omfattende bruksfunksjonene gjør kjøreopplevelsen din både tryggere og smartere.

XAV-AX8050Ds klare og responsive berøringsskjerm sikret mot gjenskinn

Å lete etter veibeskrivelse eller endre musikk vil ikke lenger være en distraksjon fra veien. Nyt XAV-AX8050Ds store 8,95-tommers skjerm med en antireflektiv berøringsskjerm.

XAV-AX8050D har en solid og justerbart treveis skjermmontering med tilt, høyde og dybde, og gir en fleksibel installasjon som passer ditt kjøretøy og dine preferanser2. Komfort og enkel håndtering kjennetegner Sonys nye bilstereo, samtidig som den minimerer distraksjonene.

Forbedret smarttelefontilkobling

Apple CarPlay på XAV-AX8050D integrerer sømløst iPhone med bilstereoens skjerm og kontroll. Den gjør det mulig å ringe, få tilgang til musikk, sende og motta meldinger, få veibeskrivelser optimalisert for trafikken, samtidig som sjåføren kan fokusere på veien.

Android Auto™ for XAV-AX8050D er designet med sikkerhet og komfort i tankene, og er en enklere måte å bruke smarttelefonen med bilens skjerm. Med Google Assistant kan sjåføren holde fokus, være tilkoblet og underholdt, samtidig som øynene er på veien og hendene er på rattet - ved å bruke stemmen til å få hjelp til daglige gjøremål3.

WebLink™ Cast - WebLink er en leveringsplattform for apper designet spesielt for bruk i bilen. Ved hjelp av Android- eller iOS-tilkoblingen er den nå oppdatert med muligheten til å speile smarttelefonskjermen på XAV-AX8050D-skjermen.

Vær sjef over egen lyd

XAV-AX8050D har også lydoptimalisering med en kvalitet som gjør det mulig for sjåføren å gjøre sine egne justeringer for å optimalisere kjøreopplevelsen.

DSO (Dynamic Stage Organizer) skaper en ambient lyd som om det var høyttalere på dashbordet. EXTRA BASS™ -funksjonen overvinner motorstøy og gjengir en klar, heftig lyd på ethvert volumnivå.

XAV-X8050D er kompatible med FLAC Audio File. FLAC komprimerer musikk uten tap av kvalitet. XAV-X8050D kan spille av FLAC-filer med opptil 24-bits dybde og samplingsfrekvens på 48 kHz4.

I tillegg har XAV-X8050D Hi-Volt 3-preouts. 5-volt signalet gir klarere lyd med mindre forvrengning når hovedenheten er koblet til en forsterker.

Omfattende funksjoner på sitt beste

Med den bemerkelsesverdige raske opptarten av XAV-X8050D er du klar til å kjøre rett etter at tenningen er slått på5.

Hvis du har et ryggekamera installert kan du se det gjennom skjermen, sammen med egendefinerbare funksjoner som hjelper deg med å rygge trygt.

XAV-1500 vil revolusjonere kjøreopplevelsen

Speil smarttelefonskjermen din på XAV-1500 med WebLink ™ Cast og koble til via Bluetooth for trådløse samtaler og lydstrømming.

Skjermen på 6,2 tommer har berøringsskjerm som hindrer gjenskinn og gir forbedret sikt, plassbesparende installering og ergonomisk design.

XAV-AX8050D-modellen vil være tilgjengelig fra november 2019.

XAV-1500-modellen vil være tilgjengelig fra november 2019.

For mer Sony-nyheter: http://presscentre.sony.eu/

[1] Weblink er et registrert varemerke for Abalta Technologies, Inc. i USA og et varemerke i andre land. App-kompatibilitet kan variere etter region. For påkrevde operasjonssystemer for smarttelefoner, besøk: https://www.albatech.com/weblinkfaq.

2Ved installasjon må det sørges for tilgang til bilens originale utstyr, og at enheten ikke hindrer sjåførens synsfelt.

3Google og Android Auto er varemerker av Google LCC.

4 Avkodbar filegenskap. Reproduksjon gjennom lineær PCM-konvertering til 24 bit / 44,1 kHz.

5Mindre enn 6,5 sekunder. Tid målt omtrent til sikkerhetsforsiktighet vises.

Om Sony Corporation
Sony Corporation er et kreativt underholdningsselskap med et solid teknologisk fundament. Med alt fra tjenester som spill og nettverk til musikk, film, elektronikk og finans er Sonys formål å fylle verdenssamfunnet med følelser gjennom kreativitet og teknologi. For mer informasjon, besøk http://www.sony.net/.