Følg Sony Norway

​Sonys nye lydplanke matcher stuen din

Pressemelding   •   jan 05, 2017 02:03 CET

  • Designet for å passe inn med de siste interiørtrendene
  • Utrolig slank subwoofer gir ekstra dyp bass
  • Hi-Res Audio for skikkelig lydkvalitet[i]
  • Integrert Chromecast [ii] og Spotify Connect gir deg tilgang til over 100 musikkapper

Sony introduserer sin første serie med kompakte lydplanker. HT-MT500 og HT-MT300 er designet med farger og materialer som passer inn med de siste interiørtrendene, samtidig som de leverer en naturlig lydopplevelse av høy kvalitet. Lydplankene kan i tillegg fungere som trådløse høyttalere – Bluetooth® og NFC gjør det enkelt å strømme musikk fra mobilen. MT500 kommer også med Spotify Connect og innebygd Chromecast, noe som gir deg tilgang til over 100 musikkapper.

Lydplankene byr ikke bare på et pent utseende – Hi-Res Audio gjør at MT500 kan oppskalere og forbedre alle lydkilder som spilles. Lydplankene kommer også med en separat subwoofer som er liten nok til at den ikke tar noe oppmerksomhet i stuen. Du kan til og med legge den under sofaen, skru på Sofa Mode og virkelige kjenne på de dype lydfrekvensene.

Med sitt kompakte utseende kan lydplankene plasseres ved TV-en uten at den opptar mye plass, er i veien for TV-skjermen eller skjuler TV-ens sensorer.

Pris og tilgjengelighet

HT-MT500 Compact Soundbar har en veiledende pris på 5.800 kroner*, kommer i fargen kullsvart og er tilgjengelig fra mars 2017.

HT-MT300 Compact Soundbar har en veiledende pris på 3.100 kroner*, kommer i fargen kullsvart (MT300) og er tilgjengelig fra februar 2017. En kremhvit versjon (MT310) er tilgjengelig fra mars 2017.

Fullstendig liste over spesifikasjoner finner du på produktsiden: https://www.sony.no/electronics/hjemme-kino/t/lydplanker

Se vedlagte pressemelding på engelsk for mer informasjon om de nye Sony-lydplankene.

* Prisene kan endres noe

[i] Available in the HT-MT500

[ii] Available in the HT-MT500

Vedlagte filer

PDF-dokument