Følg Sony Norway

Sonys nye kompakte lydsystem fyller rommet med utsøkt musikk

Pressemelding   •   sep 02, 2015 16:45 CEST

  • Kompakt lydsystem med doble forsterkere for høyoppløst lydavspilling
  • Bygget for briljant lydytelse
  • Enkle tilkoblingsmuligheter

Sony introduserer CAS-1, et kompakt lydsystem som har som mål å levere den ultimate lydkvaliteten. Det nye kompakte lydsystemet har doble forsterkere som er skreddersydd for de ulike kravene fra hodetelefoner og høyttalere, og gir optimal lydytelse uavhengig av utgangssystem. Takket være Sonys lydteknologi fylles rommet med subtile toner med stor detaljrikdom og slående klarhet, selv på lavt volum. Avanserte tilkoblingsmuligheter gir deg muligheten til å streame trådløs høykvalitets lyd fra dine mobile enheter via Bluetooth og NFC, eller via USB.

Designet for ytelse


Designet til CAS-1 er arvet fra Sonys high-end ES-serie. Systemet består av en hoveddel og to separate høyttalere som forbedrer lyden. Din musikksamling blir oppgradert til forbedret CD-kvalitet med støtte for 24bit/192kHz kvalitets høyoppløselig lyd i både DSD[1] og PCM-format inkludert FLAC, WAV eller AIFF-filer. Den unike Sony DSEE HX™-teknologien brukes til å oppskalere komprimerte lydfiler som MP3-filer til tilnærmet Hi-Res lydkvalitet, med et rikt og fyldig resultat.

CAS-1 består av to uavhengige forsterkere – hver av dem spesielt tilpasset spesifikke krav fra hodetelefoner og høyttalere. Hodetelefon-forsterkere er også å finne i Sonys prisbelønte høyoppløselige lydprodukter, inkludert Sonys høy-ytelses DAC HAP-Z1ES. Disse komponentene gjør at Hi-Fi-systemet produserer balansert, presis og kraftfull lyd, uavhengig av utgang, mens den eliminerer motstand og støy. Integrasjonen av Sonys S-Master HX høyoppløselig lydforsterker forbedrer musikken ytterligere ved å redusere forstyrrelser og støy, som resulterer i skarp og krystallklar lyd.

Skreddersy din lydopplevelse


Nyt musikken slik du liker det best med et utvalg av lydutganger. Modellen er designet for å gi best mulig lytteopplevelse takket være den dedikerte justerbare inngangskontrollen, egnet for hodetelefoner med varierende type impedans (gain switch HI/LOW).

Skulle du ønske å nyte favorittmusikken med to ekstra høyttalere vil du ikke bli skuffet. Med High-Res-kompatibel 14mm diskantelementer så vel som en stor 62mm woofer støttet av en bassrefleksport, gjenskaper hver av høyttalerne et bredt spekter av vakre frekvenser, samtidig som de undertrykker støy og forvrengning selv når man lytter fra kort avstand. Inkluderende høyttalerstand med messing-spikes lar deg finjustere og legge siste hånden på verket for en ideell høyoppløst lytteopplevelse.

Tilkoblingsmulighetene er mange, og du kan trådløst spille musikk fra din smarttelefon via Sonys SongPal™ app[2] til Hi-Fi-systemet og streame musikk med detaljer og klarhet ved hjelp av LDAC[3] med støtte for Bluetooth®/NFC. To USB-porter (USB-A and USB-B) er også inkludert for avspilling av høyoppløste lydformater.

Pris og tilgjengelighet

Sonys kompakte lydsystem CAS-1 vil være tilgjengelig fra midten av november og vil ha en veiledende pris på 8,000 kroner.

Tekniske spesifikasjoner

CAS-1
Description Compact Audio system
Colour Main unit: Black Speaker: Brown Wood Grain
Dimensions Main Unit (wxhxd) 55x178x120 mm Speaker: (wxhxd) 95x178x172 mm
Weight Main Unit: 1.3 Kilos Speaker: 1.5 kilos pp
Connectivity Supports Bluetooth (SBC, AAC, LDAC) and NFC
File compatibility USB A – DSD, WAV, FLAC, ALAC, AIFF, MP3, AAC, WMA USB B – DSD, PCM
Port type USB A (front) USB B (rear)
Headphone output Stereo mini-jack
Speaker output Screwtype terminal
Accessories Remote control, remote batteries, AC power adapter, AC power cord, speaker cable x2, USB cable Stand, Speaker base and spike

[1]DSD 2.8MHz (converted into PCM)

[2]Available for iOS and Android through Apple’s App Store or Google’s Marketplace respectively.

[3]Technology supporting three times higher information transmission than conventional Bluetooth ® achieving wireless high quality audio transmissions.

Om Sony

Sony er en verdensledende produsent innenfor lyd, video, spill, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for både forbrukere og profesjonelle. Med sin musikk-, bilde-, dataunderholdning- og online-virksomhet, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 68 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2015. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net