Følg Sony Norway

Sony viser frem årets nye OLED- og 4K HDR TV-er på CES

Pressemelding   •   jan 09, 2018 02:09 CET

Sony annonserer flere nye TV-er med 4K HDR på årets forbrukermesse i Las Vegas, deriblant OLED-serien AF8 og LCD-serien XF90 som byr på en fantastisk bildekvalitet.

I 2017 introduserte Sony forbrukerne for BRAVIA OLED A1. Nå bygger de videre på nyvinningene fra A1 og utvider BRAVIA OLED-portefølje sin for å kunne levere OLED-TV-er til et enda større publikum. Den nye AF8-serien tar med seg Sonys enestående 4K HDR-bildeprosessor X1™ Extreme og den unike Acoustic Surface- teknologien, noe som gjør at TV-en gjengir både et utrolig bilde og en fantastisk lyd gjennom selve TV-skjermen. Sony AF8 leverer utrolig detaljerte bilder med mørke svartnivåer, realistiske farger og en bred synsvinkel.

Samtidig lanserer Sony en ny serie med LCD-TV-er: XF90 kommer også med 4K HDR-bildeprosessoren X1™ Extreme, og vil være tilgjengelig i skjermstørrelsene 75’’, 65’’, 55’’ og 49’’. Den nye teknologien X-Motion Clarity™ sørger i tillegg for at XF90 byr på en krystallklar gjengivelse også av raske bevegelser, noe som har vært en utfordring å få til optimalt på store TV-skjermer.

Både AF8 og XF90 har i tillegg støtte for Dolby Vision™[1] som gir en altoppslukende opplevelse med helt klare farger, suveren lysstyrke og førsteklasses sortnivå.

I tillegg annonserer Sony ytterligere to nye tilskudd til sin 4K HDR-portefølje: XF85 og XF80 kommer også i salg i 2018.

Se vedlagt pressemelding på engelsk for mer informasjon om de nye Sony-TV-ene.

Flere nyheter fra CES i Sonys pressesenter.

[1]Dolby Vision will be made available via a future firmware update.

Om Sony

Sony er en ledende produsent av lyd-, video-, foto-, spill-, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for forbruker- og proffmarkedet. Med sine virksomheter innen musikk, bilder, dataunderholdning og online, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 76 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2017. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net

Vedlagte filer

PDF-dokument