Følg Sony Norway

Sony presenterer nye innspillingsfunksjoner for det kompakte RX0-kameraet

Pressemelding   •   jan 09, 2018 02:06 CET

Nye løsninger for flerkamerainnspilling gir fleksibilitet og kreative muligheter

I dag presenterer Sony en ny kontrollenhet (CCB-WD1) som kan kobles til RX0[i] og fjernstyre kameraet fra datamaskinens webleser. Det gir nye muligheter for flerkamerainnspilling med det avanserte og robuste RX0 kamera, som gir dagens innholdsskapere økt fleksibilitet, enklere håndtering og kreative muligheter.

Med trådløs oppkobling kan kameraene styres fra hvor som helst. Med kablet oppkobling kan du få en betydelig bedre og smidigere kontroll, og du kan synkronisere flere RX0-kameraer og kontrollenehter – opp til 100 enheter totalt[ii]. Det gir deg muligheten til å skape filmeffekter som bullet-time og virtuell virkelighet.

Priser og tilgjengelighet

Den nye kontrollenheten CCB-WD1 selges fra februar 2018.

[i] Oppdatering av systemprogramvaren for RX0 kreves (januar 2018)

[ii]Antall enheter som kan kobles varierer ut ifra spesifikasjonene for utstyret som brukes. Tilkobling av opp till 100 enheter har blitt testet (test utført av Sony)

Om Sony

Sony er en ledende produsent av lyd-, video-, foto-, spill-, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for forbruker- og proffmarkedet. Med sine virksomheter innen musikk, bilder, dataunderholdning og online, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 76 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2017. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net

Vedlagte filer

PDF-dokument