Følg Sony Norway

Sony med suksess på EISA 2020 – feirer første seier i årets vlogging-kamera

Pressemelding   •   aug 15, 2020 01:00 CEST

  • AVANSERTE FULLFORMAT-KAMERA 2020-2021: Alpha 7R IV
  • VLOGGING-KAMERA 2020-2021: ZV-1
  • SUPER TELEZOOM-OBJEKTIV 2020-2021: FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS
  • VIDVINKELOBJEKTIV 2020-2021: FE 20mm F1.8 G
  • MULTIMEDIA SMARTTELEFON 2020-2021: Xperia 1 II

I dag annonserte Sony at de er den stolte mottaker av hele fem priser i EISA (Expert Imaging and Sound Association). EISA er internasjonalt kjent for sin ekspertise innen forbrukerteknologi, og Sony er denne gangen hedret for fire av sine fotoprodukter – to objektiver og to kamerahus. I tillegg seirer Sony i mobilkategorien, der Xperia 1 II stikker av med den ettertraktede mobilprisen.

EISA AVANSERTE FULLFORMAT-KAMERA 2020-2021

Sony Alpha 7R IV

Sony Alpha R IV er det første speilløse fullformatkameraet som briljerer med utrolige 61 millioner piksler oppløsning. Det er også utstyrt med ett av markedets beste autofokussystemer, inkludert AI-drevet sanntids sporing og øye-AF. Takket være kameraets 5-aksers bildestabilisering er uskarpe bilder på grunn av kamerabevegelser nærmest ikke-eksisterende. Med sin skarpe elektroniske søker og ekstremt raske BIONZ X prosessor er dette kameraet et svært pålitelig og kapabelt redskap med fleksibilitet til å takle nesten enhver fotografisk oppgave med samme høye standard.

EISA VLOGGING-KAMERA 2020-2021

Sony ZV-1

Dette innovative kompaktkameraet er rettet mot innholdsskapere og vloggere, med sine flotte videoegenskaper som 4K opptak og S-log gamma. Den innebygde høykvalitetsmikrofonen kommer med vindbeskyttelse for utendørs opptak, men også eksterne mikrofoner kan benyttes via lydinngangen eller den smarte tilbehørsskoen. ZV-1 er også er meget bra stillbildekamera med et hurtig AF-system og allsidig flerveis vribar skjerm. Kjøper man det tilpassede grepet som har innebygd trådløs fjernkontroll og kan brukes som bordstativ, er ZV-1 et utmerket produksjonsverktøy som gjør det enkelt for vloggere å skape og dele innhold.

EISA SUPER TELEZOOM-OBJEKTIV 2020-2021

Sony FE 200-600mm F5.6-6.3 G OSS

Denne supertele-zoomen vil verdsettes av alle med forkjærlighet for natur- og sportsfotografering, men som ikke ønsker et tungt objektiv. Den er prisgunstig og lett for sin klasse, men leverer likevel høy skarphet selv ved største blenderåpning, noe som er svært viktig for et objektiv som ofte benyttes mellom 499mm og 600mm. Autofokusen er meget rask, og den store zoom-ringen beveger seg mykt fra 200mm til 600mm uten å endre objektivets lengde eller balanse, noe som gjør det behagelig i bruk. Rekkevidden kan utvides ytterligere med Sonys 1,4x og 2,0x telekonvertere, fullt kompatibelt med autofokus.

EISA VIDVINKELOBJEKTIV 2020-2021

Sony FE 20mm F1.8 G

Den kompakte og lette Sony FE 20mm F1.8 G er et eksepsjonelt objektiv som byr på virkelig skarpe bilder over hele bildeflaten, selv ved f/1.8. Den optiske konstruksjonen benytter avanserte asfæriske elementer og glass med ekstra lav dispersjon for å levere høy bildekvalitet fra hjørne til hjørne samtidig som fargebrytningsfeil undertrykkes. De 9 blenderlamellene lar fotografen skape nydelig myke bakgrunner. To XD-motorer garanterer svært hurtig, presis og stillegående fokusering, mens nærgrensen på 18cm (med manuellfokus) kan benyttes for oppsiktsvekkende nærbilder.

EISA MULTIMEDIA SMARTTELEFON 2020-2021

Xperia 1 II

Sonys Xperia 1 II er et kraftsenter av en telefon, skreddersydd for fotografer, videoprodusenter, lyd- og bildeinteresserte og mobilspillere. Den triple kameralinsen deler teknologi med Sonys avanserte Alpha-kameraer med utskiftbare objektiver, noe som muliggjør burst-fotografering opp mot 20 bilder i sekundet, samtidig som den stiller med kontinuerlig autofokus og automatisk eksponering, sanntids Eye AF (autofokus på øyne) for både dyr og mennesker.[i] Dette skjer samtidig som Photography Pro og Cinematography Pro speiler brukergrensesnittet til Sonys profesjonelle sortiment. For å gi deg en optimal opplevelse mens du er på farten, har Xperia 1 II en 21:9 CinemaWide 6,5-tommer 4K HDR OLED-skjerm[ii] med lyd levert av Dolby Atmos – pluss støtte for 360 Reality Audio musikkformat[iii]. Gamerne kan linke opp en PlayStation 4 DUALSHOCK®4 Wireless Controller[iv] for å spille så likt som mulig som konsollen. Qualcomm® Snapdragon 865 5G Mobile Platform gir kraften denne festen av funksjonaliteter behøver.

For produktspesifikasjoner, vennligst besøk:

https://www.sony.no/electronics/kameraer-med-utskiftbare-objektiver/ilce-7rm4

https://www.sony.no/electronics/cyber-shot-kompaktkameraer/zv-1

https://www.sony.no/electronics/kameralinser/sel200600g

https://www.sony.no/electronics/kameralinser/sel20f18g

https://www.sony.no/electronics/smarttelefoner/xperia-1m2

[i] Nøyaktig fokus oppnår ikke alltid med enkelte motiv i spesifikke situasjoner, og fungerer heller ikke med alle typer dyr.

[ii] Skjermforholdene kan variere basert på innholdsformatet.

[iii] 360 Reality Audio krever et abonnement på en kompatibel online musikktjeneste, og tredjeparts vilkår, betingelser, konto og gebyrer kan forekomme.

[iv] DUALSHOCK®4 og XD-feste selges separat. Kompatibiliteten med spilltitler kan variere. 

Om Sony Corporation
Sony Corporation er et kreativt underholdningsselskap med et solid teknologisk fundament. Med alt fra tjenester som spill og nettverk til musikk, film, elektronikk og finans er Sonys formål å fylle verdenssamfunnet med følelser gjennom kreativitet og teknologi. For mer informasjon, besøk http://www.sony.net/.