Følg Sony Norway

Sony lanserer tre nye hjemmekinoprojektorer med 4K HDR, som tar seeropplevelsen til et helt nytt nivå

Pressemelding   •   aug 31, 2017 13:15 CEST

De nye modellene som lanseres under årets IFA, har kraftig ytelse og er utstyrt med innebygde 4K SXRD-paneler for å gi fantastisk bildekvalitet

IFA Sony Booth – Hall 20 Messe Berlin – 31 August 2017: Sony styrker nå hjemmekinoporteføljen, og lanserer tre nye hjemmekinoprojektorer på IFA 2017. Alle de nye modellene har kraftig ytelse, og er designet for å gi seere den ypperste 4K HDR-opplevelsen med spektakulære bilder hjemme i sin egen stue. Takket være Sonys banebrytende, innebygde SXRD-panel leverer de nye hjemmekinoprojektorene detaljspekkede bilder i høykontrast. Dette er kombinert med prosesseringsteknologien, Reality Creation, som bruker en unik algoritme utviklet av Sony, og som konstant justerer pikslene for å gi skarpest mulig bilder. Dette er de nye modellene, som nylig ble lansert på IFA:

  • VPL-VW760ES er en premium laserlyskildeprojektor med et kompakt design*¹som gir strålende 4K HDR-bilder
  • Den allsidige VPL-VW360ES har justerbar bildekvalitetsfunksjon, og er spesielt egnet for visning av ulike typer innhold
  • VPL-VW260ES leverer oppslukende, autentiske 4K HDR-bilder, samtidig som den er kostnadseffektiv

*¹Den har en dybde på 496mm, som er 40 prosent mindre enn dagens laserlyskildemodell – VPL-VW5000ES.

For å sikre at seerne kan nyte alle typer HDR-innhold, inkludert HDR10, som er det standardiserte HDR-formatet for UHD, støtter de nye projektorene også HLG for kringkasting og elektronisk innhold.

– Alle modellene er designet med tanke på Sonys løfte om å gi kundene våre så virkelighetsnære bilder som mulig, sier Thomas Issa, Product Manager for Sony Professional Solutions Europe. – Alle de nye 4K HDR-projektorene er spekket med funksjoner, fra den kostnadseffektive VPL-VW260ES, til premiumversjonen VPL-VW760ES, og har fantastisk bildekvalitet. Enten seerne ønsker å se den nyeste actionfilmen eller et sportsarrangement, vil de få en oppslukende opplevelse med de nye projektorene.

VPL-VW760ES gir slående bilder, og har en laserlyskilde på 2 000 lumens som er laget for spektakulær og langvarig lysstyrke. Teknologien sikrer høydynamisk kontrast med en ny lysnivåkontroll, som tilpasser seg lysstyrken til de ulike scenene og bildene som vises. Dermed blir de lyse scenene mer livaktige og de mørke scenene får mer dybde. TRILUMINOS gir et bredere fargespekter enn standard projektorsystemer. Med flere toner og tekstur, i tillegg til en Motionflow-teknologi som kontinuerlig stabiliserer scener med raske bevegelser, unngår man uskarpe bilder eller pikselering. På grunn av den kompakte størrelse (med en dybde på 496mm), er VPL-VW760ES 40 prosent mindre enn dagens laserlyskildemodell*¹, og enkel å plassere på en hylle eller henge den opp i taket. Laserlyskilden gjør at projektoren er enkel å vedlikeholde, siden det ikke er nødvendig å bytte ut lampen. Lyskilden varer lenge, og projektoren kan brukes i opptil 20 000 timer uten å måtte bytte ut noen slitedeler. *².

*²Avhengig av driftsforholdene.

Den allsidige VPL-VW360ES-projektoren lar seerne oppleve den slående 4K HDR-kvaliteten med en lysstyrke på 1 500 lumens. Modellen erstatter VPL-VW320ES, og kommer med ekstra funksjoner for å reprodusere enda mer realistiske bilder, inkludert Advanced Iris med dynamisk kontrast på 200 000:1 og et bildeposisjonsminne som justerer lysfokuset ut ifra hva som vises.

VPL-VW260ES leverer en 4K HDR-opplevelse som gir deg mye for pengene. Den har en lysstyrke på

1 500 lumens, og inneholder mange av funksjonene som de to andre projektorene. Blant annet har den et innebygd 4K SXRD-panel, Reallity Creation og TRILUMINOS, som gir brukerne presise og klare bilder, til en kostnadseffektiv pris. Både VPL-VW360ES og VPL-VW260ES kommer i svarte og premium hvite farger for å passe inn i ulike miljøer. De kompakte størrelsene, 2,06 zoom og bred linseforskyvning gjør de enkle å installere.

Både VPL-VW360ES og VPL-VW260ES er tilgjengelige over hele Europa nå, mens VPL-VW760ES kommer november 2017. Besøkende på IFA har muligheten til å se disse modellene på Sonys stand. Denne finner du på IFA, i Hall 20, Messe, Berlin.

For mer informasjon, vennligst besøk pro.sony.eu/products/projectors-homecinema

Rebecca White, Head of PR, Sony Professional

Tel: +44 1256 12 3456, Email: rebecca.white@sony.com