Følg Sony Norway

Sony lanserer nye WH-1000XM4 Silent White i begrenset opplag

Pressemelding   •   apr 20, 2021 17:10 CEST

  • Designet med en ny Silent White-farge for å reflektere stillheten og sinnsroen til de støyreduserende hodetelefonene
  • WH-1000XM4 Silent White har alle de samme funksjonene til den kritikerroste WH-1000XM4
  • Bransjeledende støyreduserende[1] teknologi

Med den samme prisvinnende og bransjeledende støyreduksjonsteknologien[2] som de populære WH-1000XM4, lanserer Sony et begrenset opplag WH-1000XM4 Silent White i forbindelse med Sonys 75-årsjubileum i mai 2021.

Den nye hvite fargen har blitt utviklet som et bilde på stillhet og ro, og blir sluppet i et begrenset antall hos utvalgte nordiske forhandlere fra juni 2021.

WH-1000XM4 Silent White er perlemor-farget som gir en dybde og luksuriøst preg. Med et ekstra fargelag, sammenlignet med de standard svarte- og sølv-fargede, er WH-1000XM4 Silent White enda mer solide og holder fargen enda bedre. I tillegg kommer alt tilbehør i den samme hvite fargen, så etuiet og kabler passer perfekt til fargetonen til hodetelefonene.

Bare musikk. Ingenting annet.

Det nyeste designet tilbyr den velkjente teknologien fra de populære WH-1000XM4 med en ny, moderne hvit farge, som tilbyr en enda mer personlig tilpasset lytteropplevelse.

Akkurat som de svarte og sølvfargede WH-1000XM4 som ble lansert I fjor, har de nye WH-1000XM4 Silent White hodetelefonene Sonys beste støykansellering, som reduserer høy- og mellomfrekvenslyder. Dette blir mulig med HD Noise Cancelling Processor QN1 med Dual Noise Sensor Technology, som har en ny algoritme, i tillegg til et ny Bluetooth® lydsystem på chip som tilpasser lyd, musikk og akustikk i virkeligheten. Ved hjelp av Edge-AI bygger DSEE ExtremeTM mer nøyaktig opp lyd som blir tapt under digital komprimering for en trofast opplevelse. Edge-AI analyserer musikken i sanntid, og gir dermed en rikere og mer komplett lytteropplevelse.

Sømløs, trådløs lytteropplevelse.

WH-1000XM4 Silent White har også en rekke smarte funksjoner for å gjøre lytteropplevelser sømløs og trådløs. For eksempel kan bare begynne å snakke, og musikken vil stoppe automatisk, takket være «Speak-to-Cahat»-funksjonen. Ellers kan du også nyte den tilpassede avspillingen, takket være nærhetssensorer og to akselerasjonssensorer som registrerer om hodetelefonene brukes eller ikke. Adaptive Sound Control er også en smartfunksjon som registrerer hvor du er og hva du gjør, og deretter justerer omgivende lydinnstillinger, for at du skal få den mest ideelle lytteropplevelsen.

Bruk hele dagen, med fullstendig komfort.

I likhet med de andre WH-1000XM4 fargevariantene har den nye Silent White-versjonen også sofistikert utseende, med eksepsjonell komfort og lett design. De er laget for de som alltid er på farten, og de supermyke, trykkavlastende øreputene fordeler trykket jevnt, og øker øre/pute-kontakten for en stabil passform.

Multipoint Connection er også tilgjengelig på WH-1000XM4, og tillater deg å pare hodetelefonene med to Bluetooth®-enheter samtidig. I tillegg er hodetelefonene NFC-kompatible, og har opp til 30 timer batterilevetid[3], og er optimalisert for Google Assistant og Amazon Alexa[4].

WH-1000XM4 Silent White i begrenset opplag har en omtrentlig pris på 4.500 NOK, og er tilgjengelig fra juni 2021, til lageret er tomt.

For produktspesifikasjoner, les mer her: https://www.sony.no/electronic...

Følg Sony Nordic på Instagram og Facebook for å holde deg oppdatert på informasjon om hodetelefonene. 

---

[1] Per 21. april, 2020. Ifølge undersøkelser gjort av Sony Corporation, målt ved bruk av JEITA-kompatible retningslinjer. Gjelder markedet for trådløse hodetelefoner med bøyle og støyreduksjon.

[2] Per 21. april, 2020. Ifølge undersøkelser gjort av Sony Corporation, målt ved bruk av JEITA-kompatible retningslinjer. Gjelder markedet for trådløse hodetelefoner med bøyle og støyreduksjon.

[3] Med støyreduksjon på. Opp til 38 timer med støyreduksjon av.

[4] Google er varemerket av Google LLC. Amazon Alexa og alle andre relaterte logoer er varmerket av Amazon.com, Inc, eller deres tilknyttede selskaper. Google Assistant og Amazon Alexa er tilgjengelig på utvalgte språk, i utvalgte land/regioner.

Om Sony Corporation
Sony Corporation er ansvarlig for Electronics Products & Solutions (EP&S)-virksomheten hos Sony Group. Med visjonen om å "fortsette å levere Kando og Anshin til folk og samfunn over hele verden gjennom jakten på teknologi og nye utfordringer", vil Sony skape produkter og tjenester som hjemmeunderholdning og lyd, bilder og mobilkomunnikasjon. For mer informasjon, besøk http://www.sony.net/.