Følg Sony Norway

Sony lanserer MASTER Series 4K HDR-TV-er med de nye modellene AF9 OLED og ZF9 LCD

Pressemelding   •   jul 31, 2018 18:00 CEST

Sony ZF9 er utstyrt med førsteklasses bildekvalitet.

Sony Europe annonserer i dag to helt nye produktserier i TV-segmentet, og begge kan skilte med en bildekvalitet som vi ikke har sett maken til tidligere – takket være bruk av en rekke proprietære teknologier og løsninger, med neste generasjons bildeprosessor X1™ Ultimate i spissen. De nye TV-ene AF9 OLED og ZF9 LCD klassifiseres som «MASTER Series» – et navn Sony reserverer eksklusivt for TV-er med en bildekvalitet i ypperste klasse. Sonys mål har vært å lage en TV som er fullt ut i stand til å vise bildene slik innholdsskaperen har tenkt seg. Følgelig kan MASTER Series-TV-ene skilte med en bildekvalitet som nærmer seg standarden til profesjonelle monitorer som studioene bruker til filmproduksjon. Etter å ha utviklet de nye TV-ene med de strengest tenkelige kriteriene til grunn, er Sony overbevist om at den nye flaggskip-MASTER-serien leverer den høyeste bildekvaliteten til hjemmebruk.

Både AF9- og ZF9 MASTER Series-modellene er utstyrt med den nyutviklede, nestegenerasjons bildeprosessor X1 Ultimate. Denne prosessoren spiller en avgjørende rolle for å skape troverdige bilder i de nye MASTER Series-TV-ene.

Pris og tilgjengelig for MASTER Series-TV-ene vil bli offentliggjort på et senere tidspunkt.

Lær mer om TV-ene i produktvideoene nedenfor:

Les mer i den vedlagte pressemeldingen på engelsk.

Om Sony

Sony er en ledende produsent av lyd-, video-, foto-, spill-, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for forbruker- og proffmarkedet. Med sine virksomheter innen musikk, bilder, dataunderholdning og online, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 77 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2018. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net

Vedlagte filer

PDF-dokument