Følg Sony Norway

Sony kunngjør nye WH-1000XM4 – bransjeledende trådløse og støydempende hodetelefoner

Pressemelding   •   aug 06, 2020 17:00 CEST

• Overlegen lyd med bransjeledende støydemping 

• Mindre støy og renere lyd med smart lydteknologi som automatisk personliggjør din lytteropplevelse

• Praktisk, behagelig og stilig ­– med opptil 30 timers batterilevetid


I dag kunngjorde Sony WH-1000XM4 – den fjerde generasjonen trådløse, støyreduserende hodetelefoner i Sonys prisbelønte 1000X-familie. De nyeste hodetelefonene tilbyr all teknologien fra den enormt populære WH-1000XM3, med ytterligere intelligente funksjoner som lar deg tilpasse og kontrollere musikken din, forbedre støyavbrytelsen og justere omgivelseslyden automatisk basert på dine preferanser.

Overlegen stillhet, overlegen lyd

Enten du skal ut å fly eller slapper av på en kafé, leverer WH-1000XM4 Sonys beste støydempende ytelse noensinne, som reduserer høy- og mellomfrekvenslyder. Med to mikrofoner på hver ørepropp som brukes til støydemping, fanger Sonys dual støy-sensorteknologi omgivelsesstøy og overfører dataene til den pålitelige HD Noise Cancelling Processor QN1. Da registrerer en ny BLUETOOTH® Audio SoC (System on Chip) og tilpasser seg musikk og støy med over 700 ganger i sekundet. Ved hjelp av en ny algoritme, bruker HD Noise Cancelling Processor QN1 prosessering av støy i sanntid. Dette gjør at brukeren kan fokusere mer på musikken og mindre på omverdenens kaos.

Ved hjelp av Edge-AI bygger DSEE ExtremeTM mer nøyaktig opp lyd som blir tapt under digital komprimering for en trofast opplevelse. Edge-AI analyserer musikk i sanntid og gjenkjenner instrumenter, musikksjangre og individuelle elementer i hver sang for å gjenopprette lydnivåene i tapt rekkefølge for en rikere, mer komplett lytteropplevelse. For å bygge dette AI-systemet har Sony jobbet med Sony Music Studios Tokyo for å samle inn data om musikk - for å skaffe innsikt i hvordan spesifikke musikksignaler er komponert.

360 Reality Audio, en ny oppslukende lydopplevelse, kan nytes på WH-1000XM4 når den kombineres med en Android™ telefon eller iPhone som har som har “Sony | Headphones Connect” appen innstallert.2 Lytterne kan glede seg over et oppslukende musikalsk felt som er perfekt optimalisert for hver enkelt bruker når de bruker WH-1000XM4 hodetelefoner og “Sony | Headphones Connect” appen.3


Smartere lytteopplevelse

Adaptiv lydkontroll på WH-1000XM4 er en smart funksjon som registrerer hvor du er og hva du gjør, og justerer lydinnstillingene deretter. Over tid lærer Adaptive Sound Control å gjenkjenne steder du ofte besøker, for eksempel arbeidsplassen din, treningsstudioet eller din favorittkafé, og skreddersyr lyd som passer situasjonen. Hvis du er ute og reiser kan du hengi deg selv til reisen uten bakgrunnsstøy. Hvis du er ute og går, kan du fortsatt vie oppmerksomhet til det rundt deg, mens du hører på din favorittmusikk. Du kan sette opp ofte besøkte steder og foretrukne innstillinger via“Sony | Headphones Connect” appen, da vil omgivelseslyden oppdateres automatisk når du beveger deg mellom forskjellige miljøer.4


En behagelig hverdag

Nytt for WH-1000XM4 er "Speak-to-Chat"-funksjonen, en nyskapende funksjon som lar deg ta korte samtaler uten å ta av hodetelefonene dine, som gjør det enklere å bestille en kaffe samtidig som du lytter til musikk. Om du sier noe vil hodetelefonene gjenkjenne stemmen din, automatisk stoppe musikken og ta inn lyd fra omgivelsene slik at du kan ha en samtale uten å fjerne hodetelefonene. Musikken begynner automatisk å spille etter 30 sekunder5 at du sist snakket. "Quick Attention"-modus er også tilgjengelig på WH-1000XM4, så hvis det er noe du vil høre eller si noe kort, legger du bare høyre hånd over ørepluggen for å redusere volumet øyeblikkelig og la omgivelseslyden komme inn.

WH-1000XM4 kjenner igjen om du har hodetelefonene på eller av, og tilpasser avspillingen deretter for å spare batteri. Ved å bruke hodetelefonens nærhetssensor og to akselerasjonssensorer, stopper hodetelefonene musikken automatisk når du fjerner dem og fortsetter å spille når du setter dem på igjen - noe som gir en uanstrengt lytteopplevelse.

WH-1000XM4 har ny Precise Voice Pickup-teknologi. Denne kontrollerer fem av mikrofonene i hodetelefonene optimalt og utfører avansert lydsignalbehandling for å plukke opp stemmer tydelig og presist for samtaler og Speak-to-Chat.

Jakten på det ultimate designet

WH-1000XM4 blander sofistikert styling med eksepsjonell komfort og lett design. De supermyke, trykkavlastende øreputene er designet for deg som reiser ofte – de fordeler trykket jevnt og øker øre/pute-kontakten for en stabil passform.

For total bekvemmelighet kan WH-1000XM4 pares med to BLUETOOTH®-enheter samtidig. Når en samtale kommer inn, vet hodetelefonene hvilken enhet som ringer og kobles automatisk til den rette. Du kan også raskt og greit bytte hodetelefoner til en av de to enhetene med et enkelt trykk.

WH-1000XM4 er NFC og BLUETOOTH® aktivert og har en batterilevetid på opptil 30 timer6 og hurtigladerfunksjonen gir deg opptil 5 timers trådløs avspilling på ca. 10 minutters lading.7

Hodetelefonene støtter også Googles nye Fast Pair-funksjon som lar deg enkelt finne hvor du forlot WH-1000XM4 ved å lytte etter tonelyden eller sjekke det sist kjente stedet i Googles Find My Device-app på smarttelefonen.

WH-1000XM4 inneholder de samme berøringspanelkontrollene som forgjengeren og er optimalisert for Google Assistant og Amazon Alexa, slik at du kan administrere dagen din enkelt ved å spørre Google-assistenten.8


Priser og tilgjengelighet
De bransjeledende hodetelefonene WH-1000XM4 koster 4000 NOK og vil være tilgjengelig fra midten av august i fargene sort og sølv.

For produkspesifikasjoner, vennligst klikk her: https://www.sony.no/electronics/hodeband-hodetelef...

For mer informasjon om 360 Reality Audio, vennligst klikk her: http://www.music.com/360RA

For kampanjevideo for produktet, vennligst klikk her: https://youtu.be/lIJPrYIR8Ek

For annonseringsvideo, vennligst klikk her: https://www.youtube.com/watch?v=RudzhutfxY0&feature=youtu.be

1 Fra 21. april 2020. I følge forskning fra Sony Corporation, målt med JEITA-kompatible retningslinjer. I hodebåndstil som markedet for trådløs støydemping av hodetelefoner

2 For ytterligere informasjon om 360 Reality Audio, besøk følgende nettsted: https://www.sony.net/360RA/

3 Sony | Headphones Connect-app krever nedlasting til iOS-enheter fra App Store eller for Android-enheter fra Google Play. App, nettverkstjenester, innhold, operativsystemet og programvaren til denne appen kan være underlagt individuelle vilkår og betingelser og til enhver tid endre, avbrutt eller avviklet og kan kreve gebyrer, registrering og kredittkortinformasjon. Krever at produktet skal være koblet til det trådløse nettverket. 

4 Plassering sendes ikke til serveren siden stedslæring fungerer offline.

5 Konfigurerbar via Sony | Hodetelefoner Connect App

6 Med støykansellering på. Opptil 38 timer med støykansellering av

7 Med valgfri vekselstrømadapter

8 Google er et varemerke for Google LLC. Amazon Alexa og alle relaterte logoer er varemerker for Amazon.com, Inc. eller dets tilknyttede selskaper. Google Assistant og Alexa er tilgjengelige på utvalgte språk og land / regioner.

Om Sony Corporation
Sony Corporation er et kreativt underholdningsselskap med et solid teknologisk fundament. Med alt fra tjenester som spill og nettverk til musikk, film, elektronikk og finans er Sonys formål å fylle verdenssamfunnet med følelser gjennom kreativitet og teknologi. For mer informasjon, besøk http://www.sony.net/.