Følg Sony Norway

Sony introduserer SRS-XB13 med kraftig EXTRA BASS-lyd

Pressemelding   •   mar 17, 2021 09:00 CET

  • Kompakt høyttaler med masse kraft og godt utnyttet lyd
  • Få gleden av en høyttaler som kan tas med over alt, takket være en anvendelig reim og holdbart design
  • Langvarig batteri som passer på at festen aldri slutter

I dag lanseres Sony SRS-XB13 – en kompakt og bærbar trådløs høyttaler.


Klar for alt

XB13 er klar for å gi deg stor lyd, uansett hvor du går. Den kompakte høyttaleren har et holdbart ytre, og en anvendelig reim så du kan henge den hvor som helst – enten på ryggsekken eller på armen, eller på en parasoll på stranden. Høyttaleren kan henges opp ned fra en høyde, slik at du opplever lyden som et fossefall. Den er liten i størrelsen, og dermed lett å ta den med over alt du vil høre på og dele god musikk.

Liten høyttaler, stor lyd

Ikke bli lurt av XB13s kompakte størrelse. Med EXTRA BASSTM og en lyd-diffusjonsprosessor gir høyttaleren massevis av trykk. Du kan nyte kraftig lyd med EXTRA BASSTM, som betyr at en passiv radiator jobber sammen med et fullt lydspekter, for å sikre de lave tonene og gi bassen en boost, til tross for den kompakte størrelsen. I tillegg ekspanderer lyd-diffusjonsprosessoren lyden i ethvert rom, med sin spesielle DSP-teknologi.

Hvis du vil ha enda bedre lyd kan du sammenkoble to XB13-høyttalere trådløst, og på den måten få stereolyd som når enda lenger[1].

Episk utholdenhet

XB13-høyttaleren er en tøff og holdbar, og er den perfekte kompanjongen på tur. Høyttaleren er vanntett og støvtett, så du kan nyte musikk ved bassenget, på stranden, i parken og på lange turer, takker være dens IP67-vurdering[2]. Den har opptil 16 timer batteritid[3]med en indikator på mobilen din som viser batterikapasiteten som er igjen. På den måten slipper du å bekymre deg for hvor lenge du kan høre på musikk.

Sømløs tilkobling

Må du ta telefonen? XB13 hjelper deg med det også. Uansett om du er hjemme eller på farten kan du snakke trådløst i telefonen gjennom den innebygde mikrofonen i høyttaleren.

XB13 har den nyeste Bluetooth®-teknologien, og fjerner derfor kablet tilkobling og komplekse oppsett, sånn at du kan nyte musikken raskt og enkelt. XB13 har Google Fast Pair-teknologi, så du kan sammenkoble kompatible AndroidTM smarttelefoner eller nettbrett i løpet av sekuder. Alt du trenger å gjøre er å skru på høyttaleren, og den nærmeste smarttelefonen vil be deg om å koble deg til så du raskt kan nyte musikken.

XB13 har USB Type-C®-lading for praktisk tilkobling, og kommer i seks ulike farger, blant annet svart, blå, taupe, korallrosa, pudderblå og sitrongul.

SRS-XB13 vil ha en omtrentlig pris på 700 NOK og er tilgjengelig fra april 2021.

For produktspesifikasjoner, sehttps://www.sony.no/electronic...

For flere nyheter fra Sony, se https://pressesenter.sony.no/

---

[1] Bare kompatibel mellom SRS-XB13 trådløse høyttalere

[2] Enheten, har vanntett spesifikasjon IPX7*1, når lokket er lukket, som spesifisert i “Degree of protection against water immersion” i IEC60529 “Ingress Protection Rating (IP Code)”, og en støvtett spesifikasjon IP6X*2, som spesifisert i “Degrees of protection against foreign objects”.

[3] Når høyttaleren brukes, og volume er satt til 26. Dette kan variere, avhengig av temperatur og bruk.

Om Sony Corporation
Sony Corporation er et kreativt underholdningsselskap med et solid teknologisk fundament. Med alt fra tjenester som spill og nettverk til musikk, film, elektronikk, bildesensorer og finans er Sonys formål å fylle verdenssamfunnet med følelser gjennom kreativitet og teknologi. For mer informasjon, besøk http://www.sony.net/.