Følg Sony Norway

Sony introduserer nye kraftige høyttalere

Pressemelding   •   aug 27, 2020 09:00 CEST

• Nye modeller, MHC-V83D og MHC-V73D, som passer til enhver anledning

• Opplev enda kraftigere lyd med Omnidirectional Party Sound

• Skap en kul atmosfære med Omnidirectional Party Lights

• Gjør enhver feiring uforglemmelig med morsomme og interaktive funksjonerSony introduserte i dag to nye modeller til High-Power Audio Systems-serien, MHC-V83D og MHC-V73D, og utvider mulighetene for festelskere og familier med Omnidirectional lyd og belysning, bærbart design og den ultimate festunderholdning.

Enda kraftigere lyd

Den nye serien har både forbedret kraft-og lydkvalitet – for eksempel med høyeffektiv diskanthøyttaler som bruker horndiskant, og høyeffektiv mellomtonehøyttaler

som bruker hornhøyttalere. Serien har ikke bare høydeutvidelse av lyden, men også en utvidet rekkevidde som dekker større områder.

Omnidirectional Party Sound for V83D og V73D

Fyll opp dansegulvet med fantastisk lyd med nye Omnidirectional Party Sound på V83D og V73D. De har begge fire diskanthøyttalere foran og bak for å utvide lyden oppover. Mellomtonehøyttaleren distribuerer lyd fra fronten og baksiden av høyttaleren1, og dekker et bredere område med forbedret klarhet for mellomdistansefrekvenser for å skape kraftig, levende lyd og tydelig vokal.

Omnidirectional Party Sound er et resultat av å kombinere diskant foran og bak, mellomtoner, en woofer og JET BASS BOOSTER, slik at musikk kan nå lenger og bredere.

Lys opp natten

Omnidirectional Party Light for V83D og V73D

V83D og V73D har den helt nye Omnidirectional Party Light som lyser opp festen fra gulv til tak mens den skaper en uforglemmelig atmosfære. Enhetene sender ut dypblått, himmelblått og grønt lys med flerfargede striper for å lage en autentisk nattklubbopplevelse – takket være belysningens dynamiske bevegelse.

Høyttalerlys

I tillegg har V83D og V73D woofer- og mellomtonelys i en dypblå farge, noe som gjør de perfekte for fester og arrangementer.

Ambient light-modus 

En ny "Ambient light"-modus på de nye modellene, gjør det enklere enn noen gang å gå fra festmodus til en mer lavmælt atmosfære. Den nye innstillingen gjør høyttalerne perfekt for familiene som ønsker å ta det med ro med lett animasjon.

Ta festen til neste nivå

Karaoke og mikrofoninngang

Med hjemmekaraoke, som er mer populært enn noen gang, lar den nye høyttalerserien deg slippe løs din indre popstjerne med to mikrofoninnganger. Det gjør at du kan synge dine favorittsanger sammen med noen. Funksjonen Microphone Echo blander vokal med bakgrunnsmusikk for å gjøre opplevelsen mer sømløs, og speiler effekten av å synge i en konsertsal. Når du er ferdig, kan du legge mikrofonene og kablene helt problemfritt i de dedikerte innebygde mikrofonholderne2.


Gitarinnspill

Du kan også legge til litt «rock and roll» ved å koble til en gitar i en av inngangene ved å bruke systemet som en gitarforsterker. Her får du tre moduser for å gjennomføre den ultimate gitarøkten: «Clean» for en klar lyd, «Overdrive» for en fordreid gitarlyd, og «Bass» for bassgitaren din.

Kontroller dansegulvet fra smarttelefonen

Alt kan kontrolleres rett fra dansegulvet med Fiestable-appen34.Her kan du ta kontroll over musikken, belysningen og mye mer – enten ved bruk av mobilen eller din egen stemme.

Spillelister via Fiestable

Fiestable-appen har også en Party Playlist5 som lar gjestene dine legge favorittsangene sine til spillelisten din. Gjestene kan legge til musikk som er lagret på sin smarttelefon6 i spillelisten din via Wi-Fi®-nettverket via Fiestable-appen, slik at festen aldri tar slutt.

Karaoke Ranking via Fiestable

Finn din indre superstjerne med Karaoke Ranking – en ny funksjon eksklusiv for Fiestable-appen. Her kan du konkurrere med vennene dine om den høyeste poengsummen, og den som er blant de ti beste kan spille inn navn og sangtittel i ledertavlen.

TAIKO-modus for V83D og V73D

Den nyeste Taiko Game-modusen på V83D og V73D lar deg legge til ditt eget trommespill til hvilken som helst sang ved å tappe på topp-panelet i tide til takten. Sett rytmen på prøve når du spiller mot vennene dine, som gir enda mer spenning til festen.

En robust høyttaler

V83D og V73D har et 360-graders robust design som inkluderer et hardplastisk ytre som beskytter alle sider av enheten og fire hjørnebeskyttere. Det har aldri vært enklere å transportere en høyttaler – bare hold i det praktiske bærehåndtaket, vipp det tilbake og la det robuste hjulet rulle seg selv rett inn på festen.

Uendelige underholdningsmuligheter

Du kan til og med koble V83D og V73D til TV-en din, slik at du kan se favorittfilmene dine, kule TV-serier eller sport på en helt ny måte. Takket være HDMI™ (ARC)-utgangen kan du enkelt koble systemet til TV-en din. Endelig kan du se på TV eller DVD på din normale skjerm din mens du gleder deg over enorm lyd fra høyttaleren.

Du kan til og med lytte til både DAB + og FM-tunere – slik at du kan ta med deg favorittradiostasjonene dine hvor du vil.

Priser og tilgjengelighet

MHC-V83D koster fra 8200 NOK og vil være tilgjengelig fra oktober 2020.

MHC-V73D koster fra 7200 NOK og vil være tilgjengelig fra oktober 2020. 

1 Vinklede mellomtone-drivere kun på MHC-V83D, for enda kraftigere lyd.

2 MHC-V83D og MHC-V73D leveres med to innebygde mikrofonholdere

3 og 4 Fiestable for Android tilgjengelig for nedlasting på Google Play. Fiestable for IOS tilgjengelig for nedlasting i App Store. For å bruke den er Fiestable-appen, Sony | Music Center-appen også påkrevd.

5 Et Wi-Fi-nettverk er påkrevd.

6 Denne funksjonen fungerer bare med sanger lagret på smarttelefonens lokale stasjon og er ikke kompatibel med Hi-Res Audio, sanger med en filstørrelse større enn 30MB eller musikk fra tredjepartsapper.

Om Sony Corporation
Sony Corporation er et kreativt underholdningsselskap med et solid teknologisk fundament. Med alt fra tjenester som spill og nettverk til musikk, film, elektronikk og finans er Sonys formål å fylle verdenssamfunnet med følelser gjennom kreativitet og teknologi. For mer informasjon, besøk http://www.sony.net/.