Følg Sony Norway

​Sony inkluderer Norge i Imaging PRO Support-ordningen

Pressemelding   •   nov 08, 2017 14:00 CET

Fra og med januar 2018 vil også norske fotografer få anledning til å søke medlemskap som gir tilgang til Sonys Pro Support-tjenester.

Imaging Pro Support-ordningen tilbyr teknisk støtte og rådgivning som gjelder Sonys fotoutstyr, blant annet en dedikert hjelpelinje for yrkesfotografer som trenger tips til hvordan de kan bruke α-kamerautstyret sitt. Profesjonelle fotografer får i tillegg gratis tilgang til hente- og returordningen og gratis låneprodukt ved behov for reparasjon. Videre gir medlemskapet deg gratis bildesensorrens og sjekk av firmware inntil to ganger i året.

For kvalifiserte søkere[i] er medlemskap i European Imaging PRO Support Program helt gratis. Det er tilgjengelig for yrkesfotografer som har minimum to Sony α-kamerahus og tre Sony-objektiver fra listen over enheter som støttes.

Imaging PRO Support-ordningen er i skrivende stund tilgjengelig i Japan, Sør-Korea, Hong Kong, Taiwan, India, Kina, Russland, Canada, Tyskland, Sveits, Østerrike, Nederland, Storbritannia, Australia, Mexico, og USA. Fra og med januar 2018, vil også profesjonelle fotografer fra Norge, Danmark, Sverige og Finland få anledning til å søke medlemskap for å kunne bruke Pro Support-tjenestene. Ordningen skal etter planen utvides ytterligere til også å gjelde Frankrike, Italia og Belgia fra april 2018.

[1] Ordningen er beregnet på yrkesfotografer. Alle som er interessert i å bli medlem må derfor kunne legge frem bevis på at de har inntekter fra fotografering. Sony forbeholder seg rett til å vurdere hver søknad individuelt.

Om Sony

Sony er en ledende produsent av lyd-, video-, foto-, spill-, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for forbruker- og proffmarkedet. Med sine virksomheter innen musikk, bilder, dataunderholdning og online, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 76 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2017. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net

Vedlagte filer

PDF-dokument