Følg Sony Norway

Sony hever nivået for støykansellering enda noen hakk med WH-1000XM3

Pressemelding   •   aug 30, 2018 13:19 CEST

Pressemelding

30.august 2018

Oppgradert støykanselleringsteknologi er blant nyhetene som gjør lytteropplevelsen bedre enn noen gang tidligere.

Blokkerer omgivelsene

De nye hodetelefonene til Sony bygger videre på kjente og kjære funksjoner fra forgjengeren WH-1000XM2: Takket være Sonys ledende støykanselleringsteknologi, blir WH-1000XM3 lansert med den nyutviklede HD Noise Cancelling Processor QN1. Dette fører til rundt fire ganger så god ytelse når det gjelder støykansellering sammenlignet med med den tidligere prosessoren. I tillegg til å dempe transportlyder, er de nye hodetelefonene også i stand til å luke ut hverdagslyder som gatestøy og menneskestemmer. I likhet med sin forgjenger byr WH-1000XM3 på optimal støyredusering på fly, som følge av sensorer som måler lufttrykket i omgivelsene.

Enestående lyd

Den nye HD Noise Cancelling QN1-prosessoren sørger ikke bare for enestående støykansellering, men hever også selve lydkvaliteten grunnet støtte for 32-bits lydsignal-prosessering og en kombinasjonen av DAC- og forsterkerfunksjonalitet. WH-1000XM3 kommer også med aktivitetsgjenkjenning, som registrer bevegelse og lydbilde slik at lyden kan optimaliseres i henhold til omgivelsene. Det vil si at du får den beste lydkvaliteten enten du sitter på bussen eller på toget – eller hjemme i sofaen. De nye lyttefunksjonene er et resultat av SENSE ENGINE, en unik Sony-teknologi for lydbehandling og analyseteknikk.

Via med «Headphones Connect»-appen får du enda større mulighet til å tilpasse lyden i hodetelefonene.


Enkelt, praktisk og behagelig

WH-1000XM3 har et nytt og stilfullt design, og veier mindre enn sin forgjenger. De er ikke bare stilige å se på, men også enda mer behagelig å ha på, samtidig som lyden er bedre enn noen gang tidligere. Batteritiden er fremdeles på hele 30 timer, mens hurtiglader-funksjonen er forbedret. Det vil si at du nå kan lytte i fem timer etter å ha ladet hodetelefonene i kun 10 minutter.

Pris og tilgjengelighet

WH-1000XM3 blir tilgjengelig for salg fra og med september 2018 til en veiledende pris på 3 700 NOK.

Om Sony

Sony er en ledende produsent av lyd-, video-, foto-, spill-, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for forbruker- og proffmarkedet. Med sine virksomheter innen musikk, bilder, dataunderholdning og online, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 77 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2018. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net