Følg Sony Norway

Sony gir deg lyd som fyller rommet

Pressemelding   •   mar 18, 2015 13:40 CET

Nye, slanke og elegante lydplanke- og lydsokkelmodeller fra Sony

  • Lydplankene HT-CT780 og HT-CT380 og lydsokkelen HT-XT100 utstyrt med NFC og Bluetooth®

Er du gal etter filmer, er en musikkelsker eller kanskje begge deler? Sonys nye lydplanke- og lydsokkelmodeller gir deg uansett en skikkelig lydkvalitetsboost og rikelig med stil denne våren.

Lydplanke: HT-CT780


Den elegante lydplanken HT-CT780 holder en lav profil samtidig som den gir en oppslukende, widescreen 2.1-kanals lyd til din TV-opplevelse. Lydplanken leverer en total utgangseffekt på utrolige 330W og pakker nok kraft til å matche dagens store TV-er med skjermstørrelser på 46’’ og oppover.

Filmdialog, effekter og musikk lyder fantastisk uansett hvor du sitter takket være S-Force PRO Front Surround-prosessering. Toveishøyttalere med dedikert diskant sørger for ekstra raffinement og detaljer, mens den medfølgende trådløse subwooferen sikrer en imponerende bass.

Du får umiddelbart tilgang til musikk lagret på din smarttelefon eller nettbrett via One-touch tilkobling via NFC og Bluetooth®. Bare legg telefonen inntil lydplanken et øyeblikk for å starte strømming av din favorittlåt. HT-CT780 kan også bli kontrollert direkte fra din smarttelefon eller nettbrett med Sonys SongPal-app.

Tre HDMI-innganger gir enkel tilkobling til alle dine HD-inngangskilder, med kun én HDMI-tilkobling til TV-en. Fans av hjemmeunderholdning kan glede seg over et stort spekter av HD lydkodeker, mens HDCP 2.2 pass-through tillater full 4K-strømmingskompatabilitet.

Lydplanke: HT-CT380/HT-CT381


Den elegante og slanke HT-CT380 er ideell for TV-er med skjermstørrelse opp til 46’’, og kan for eksempel plasseres på veggen eller i en hylle. Den stilfulle lydplanken leverer 300W kraftfull 2.1-kanals surroundlyd, med S-Force PRO Front Surround som sikrer en virkelig oppslukende opplevelse. Også inkludert er den kompakte, trådløse subwooferen som kan plasseres hvor som helst for en tilfredsstillende bass.

Som CT780 er også CT380 utstyrt med One-touch tilkobling via NFC og Bluetooth®, og kan kontrolleres fra din telefon eller nettbrett med appen SongPal. Også tilgjengelige i modellen HT-CT381 i en stilfull design i sølv.

Lydsokkel: HT-XT100


Fra sin posisjon rett under TV-en, leverer lydsokkelen HT-XT100 ekstra trøkk til filmer og TV-programmer med 80W 2.1-kanalslyd med kontrollert bass fra den integrerte subwooferen. Har du av og til problemer med å få med deg hva som blir sagt på skjermen? Det eneste du trenger å gjøre er å trykke på stemmeknappen og dialogene blir umiddelbart tydeligere. Du kan strømme musikk fra din smarttelefon via NFC og Bluetooth®, eller koble til en USB minnepinne og spille av musikken du ønsker.

Andre tillegg til Sonys hjemmekino-serie er lydplankene HT-CT180 og HT-CT80. Begge tilbyr overlegen lydkvalitet og brukervennlighet med Bluetooth®- og NFC-tilkobling.

Pris og tilgjengelighet

De siste lydplanke- og lydsokkelmodellene i Sonys hjemmekino-serie vil være tilgjengelig fra våren 2015. Veiledende priser vil være:

Produkt Pris
HT-CT780 3.700 kroner
HT-CT380/HT-CT381 3.100 kroner
HT-CT180 2.200 kroner
HT-CT80 1.600 kroner
HT-XT100 2.200 kroner

Om Sony

Sony er en verdensledende produsent innenfor lyd, video, spill, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for både forbrukere og profesjonelle. Med sin musikk-, bilde-, dataunderholdning- og online-virksomhet, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 75 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2014. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net