Følg Sony Norway

Sony feirer suksess på TIPA Awards 2020 og mottar prisen for “Best Photo Innovation”

Pressemelding   •   apr 21, 2020 12:00 CEST

Sony kunngjør at Technical Image Press Association nok en gang har anerkjent deres prestasjoner med totalt fire priser. De er «Best Photo Innovation», «Best Full Frame Professional Camera», «Best APS-C Camera Expert» and «Best Expert Compact Camera».

Best Photo Innovation: Real-Time Tracking Technology

Sonys Real-Time Tracking tar autofokus-teknologien til et nytt nivå. Når fotografen trykker lett på utløseren sporer systemet motivet uavhengig av hvor det beveger seg innenfor rammen. Takket være Real Time Eye AF (for mennesker og dyr) vil kameraet automatisk finne øyet til motivet når det er synlig i rammen. Systemet bruker AI og lært motivinformasjon, inkludert farge, lysstyrke, avstand, og til og med ansikts- og øyemønstre for å opprettholde fokus. Det er et unikt system som fokuserer på hastigheten og nøyaktigheten til autofokus-teknologien.

Best Full Frame Professional Camera: α7R IV

Det speilløse fullformatkameraet α7R IV fra Sony innfrir overveldende fotografiske visjoner med uttrykksfulle egenskaper, som før kun var mulig på kameraer i mellomformat, og høy hastighet i et kompakt hus. Sony α7R IV har en 61,2MP1 CMOS Full Frame sensor og kameraets 4 eller 16 shot høyoppløselige pixel-skift modus gir en filstørrelse på 240 MP. Den super høyoppløselige funksjonaliteten går ikke på bekostning av stillbilder eller videobildefunksjoner – som inkluderer 10 bilder fps (bilder per sekund)2, burst rate og 4K video med full sensorbredde. I tillegg har A7R IV også Sonys Real-Time AF-sporingssystem3 og et høyhastighets UHS-II-kort.


Best APS-C Camera Expert: α6600

Sony α6600 har det som kreves for å gi deg det du trenger i nær sagt alle situasjoner – rask AF, stødig bildestabilisering og imponerende bildekvalitet5, «Z-type» batteri som gir den beste batteritiden i denne klassen og seriøs 4K HDR4 videoopptak. Kameraet kan ta opptil 11 bilder i sekundet og det har Real-Time Tracking Auto Fokus6– sanntidssporing og øye-AF i sanntid for å oppdage og fange motiver i bevegelse.


Best Expert Compact Camera: RX100 VII

RX100 VII er egnet for den som søker et kamera som passer godt i lomma. Grunnet sitt kompakte hus er RX100 VII fullpakket med alt som trengs for å levere flotte bilder. Det støtter optisk bildestabilisering og gir en fantastisk 20fps7 fotografering. De mange modusene som tilbys, pluss 4K-video med Motion Video8 opp til 1000 fps, gjør det også til et utmerket videokamera. Exmor R™ CMOS-sensoren og DRAM-minnet skaper et kamera med super hastighet.

1 Omtrentlig, effektiv

2Opptil 10 fps i kontinuerlig "Hi +" -modus, og opptil 8 fps i kontinuerlig "Hi" -modus. Maksimum fps vil avhenge av kamerainnstillingene

3«Sporing» i menyen. Denne funksjonen sporer ikke dyreøyne i filmopptak.

43840 × 2160 piksler. Det kreves et SDHC / SDXC-minnekort i klasse 10 eller høyere for å spille inn filmer i XAVC S-format. UHS-I (U3) SDHC / SDXC-kort kreves for 100 Mbps

5Blant speilfrie utskiftbare linser, digitale kameraer utstyrt med en APS-C bildesensor. Fra august 2019, basert på Sony-forskning

6Denne funksjonen sporer ikke dyreøyne i filmopptak

7Når du bruker den elektroniske lukkeren med “Coutinuous recording mode: Hi”. Effektiv når lukkerhastigheten er / 60 eller over

8 Lydopptak er ikke tilgjengelig. Et SDHC / SDXC-minnekort i klasse 10 eller høyere er påkrevd

Om Sony Corporation
Sony Corporation er et kreativt underholdningsselskap med et solid teknologisk fundament. Med alt fra tjenester som spill og nettverk til musikk, film, elektronikk og finans er Sonys formål å fylle verdenssamfunnet med følelser gjennom kreativitet og teknologi. For mer informasjon, besøk http://www.sony.net/.