Følg Sony Norway

Sony deler ut digitale PlayStation™ Store-koder til kvalifiserte kjøpere av BRAVIA XR TV-er

Pressemelding   •   jun 01, 2021 13:00 CEST

Kvalifiserte kjøpereiiav de nyeste BRAVIA XR TV-er i syv europeiske land blir tilbudt digitale PlayStation™ Store-koder til en verdi av 500 NOK.

Sony har lansert en kundekampanje i samarbeid med Sony Interactive Enterntaiment (SIE) i syv europeiske land: Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Danmark, Norge, Sverige og Finland, der kvalifiserte kjøpere av verdens første kognitive intelligens BRAVIA XR TV-er[i] kan motta digitale PlayStation™ Store-koder verdt 500 NOK. Tilbudet gjelder alle kjøp gjennomført hos deltakende forhandlere mellom 1. juni og 31. juli 2021[ii].

Alle BRAVIA XR TV-er leverer utrolig realistiske bilder, fulle av livlige farger og iøynefallende kontrast, komplimentert av unik Sound-from-Picture Reality™ som setter deg midt i handlingen, uansett om du spiller et spill eller ser på film. TV-ene er ideelle for spill, og gir virkelige farger og detaljer, rask responstid og oppslukende lyd sammen med støtte fra flere HDMI 2.1-funksojner. Det er også en inngangsforsinkelse på så lite som 6.0ms[iii] på Z9J-modellene, som gjør at du oppnår ekstraordinær glatthet og respons i skyting, sport og spill med høy ytelse med umiddelbar handling på skjermen.

TV-ene er drevet av Cognitive Processor XR, hjernen til den nye BRAVIA XR, og bruker en helt ny prosesseringsmetode som strekker seg lenger enn konvensjonell kunstig intelligens, og er designet for å gjenskape måten mennesker ser og hører. Når vi ser gjenstander, fokuserer vi ubevisst på visse punkter. Cognitive Processor XR, drevet av kognitiv intelligens deler skjermen inn i mange soner og oppdater hvor fokuspunktet i bildet ligger. Mens konvensjonell kunstig intelligens (AI) bare kan oppdage og analysere bildeelementer som farge, kontrast og detaljer hver for seg, kan den nye Cognitive Processor XR kryssanalysere en rekke elementer samtidig, akkurat som hjernen vår gjør. Ved å gjøre det blir alle elementene justert i forbindelse med hverandre for å få det beste sluttresultatet, sånn alt i bildet blir synkronisert og naturtro – noe konvensjonell AI ikke kan oppnå.

Cognitive Processor XR kan også analysere lydposisjoner i signalet slik at lyden samsvarer nøyaktig med det som er på skjermen. I tillegg konverterer den enhver lyd til 3D-surroundlyd for å levere høy realisme med et oppslukende lydbilde. Den lærer, analyserer og forstår enestående datamengder, og optimaliserer intelligent hver piksel, ramme og scene for det mest livlige bildet og lyden Sony noennsinne har levert.

For mer informasjon om BRAVIA XR TV-er, ler mer her:

https://www.sony.no/electronics/bravia-xr#products

Les mer om BRAVIA XR og kampanjen om digital PlayStation Store-kode her: https://www.sony.no/braviapromo.

“PlayStation Family mark”, "PlayStation" og "PlayStation Shapes Logo" er varemerket eller registrerte varemerker av Sony Interactive Entertainment Inc. , og er registrert varemerket av Sony Group Corporation.

--

[i] Inkluderer en prosessor som kryssanalyserer flere bildeelementer, kombinert med fokuspunkter, og dermed gjenskaper menneskenes perspektiv. Per 1. juni 2021 har ingen andre merker spesifikt hevdet slik kognitiv intelligens for TV-prosessorene deres. Bekreftet av Strategy Analycts.

[ii] Vilkår og betingelser, kvalifiserte TV-modeller, deltakende forhandlere og innløsningsinstruksjoner er tilgjengelig her: https://www.sony.no/braviapromo

[iii] Inngangsforsinkelsestid målt med Z9J via 4K 120fps-spill HDMI-inngang basert på interne testforhold, og kan variere etter modell, bruksmiljø i sanntid eller spesifikke forhold. Inngangsforsinkelsestid malt med A90J/A80J/X95J/X90J er 8.5ms, og 7.2ms med X85J under de same testforholdene.

Om Sony Corporation
Sony Corporation er ansvarlig for Electronics Products & Solutions (EP&S)-virksomheten hos Sony Group. Med visjonen om å "fortsette å levere Kando og Anshin til folk og samfunn over hele verden gjennom jakten på teknologi og nye utfordringer", vil Sony skape produkter og tjenester som hjemmeunderholdning og lyd, bilder og mobilkomunnikasjon. For mer informasjon, besøk http://www.sony.net/.