Følg Sony Norway

Sony avduker nye produkter på IFA 2019

Pressemelding   •   sep 05, 2019 13:15 CEST

På IFA 2019 i Berlin, som begynner fredag 6. september, skal Sony Corporation vise frem en rekke av sine nyeste produkter.

På Sony sin pressekonferanse i forkant av IFA gikk Shigeki Ishizuka, Senior Executive Vice President og ansvarlig for Electronics Products & Solutions Business på scenen. Han fortalte at Sonys formål er å «fylle verden med følelser, gjennom kraften i kreativitet og teknologi», og at selskapet vil fortsette å skape banebrytende maskinvare for å levere ny verdi til brukerne. Deretter avduket han Xperia 5 og andre produkter laget som et resultat av Sonys unike teknologier, og presiserte at Sony vil fortsette å levere 'Personal Entertainment Solutions', altså skreddersydde opplevelser til hver enkelt bruker, ved å kombinere Sonys aller beste produkter og teknologier.

Video av pressekonferansen kan streames på følgende URL:

www.sony.co.uk/electronics/ifa

Dette er lanseringens hovedpunkter

Smarttelefon

Sony lanserer Xperia 5, nok et nytt tilskudd i flaggskipsserien. Telefonen tar med seg de viktigste funksjonene fra Xperia 1, samt Sonys teknologi fra de profesjonelle kringkastings- og filmvirksomhetene. I tillegg har den et elegant og kompakt design. Xperia 5 lanseres i flere land høsten 2019.

Xperia 5 støtter HDR og kombinerer et størrelsesforhold på 21:9 med en 6,1-tommers Full HD+ (2.520 x 1.080 piksler) OLED-skjerm. Den nye modellens slanke 68 mm design gjør den svært bærbar og enkel å bruke, mens den fremdeles har en 21:9 CinemaWide™ -opplevelse og er 14 gram lettere enn Xperia 1.

Xperia 5s trippelkamera er utstyrt med 12 MP bildesensor og optisk bildestabilisering (OIS). Videre har kameraet Eye AF (autofokus) som bruker algoritmer fra Sonys α™ (Alpha™) kamera, for å gjøre det i stand til å identifisere og holde fokus på menneskeøyet. I tillegg kan brukeren enkelt bytte mellom den allsidige 26 mm-linsen (F1.6), 52 mm (F2.4) teleskopobjektiv og 16mm (F2.4) superbrede objektiv (35 mm konvertering), for flere kreative og fotografiske muligheter.

Lyd og hjemmeunderholdning

1000X-serien med trådløse hodetelefoner er kjent for sin bransjeledende støykansellering og lyd. Det nyeste tilskuddet i serien er WI-1000XM2, som kommer i etterkant av prisbelønte WH-1000XM3 og trådløse WF-1000XM3. Med den samme HD støykanselleringsprosessoren QN1 som WH-1000XM3, oppnår den nye modellen bransjeledende støykansellering og høy lydkvalitet[1].Den fleksible og lette nakkebøylen av silisium lar deg nyte favorittmusikken din i komfort ogstil.

Sony har også med seg en rekke produkter innenfor lydteknologi som kan kombineres med smarttelefoner eller andre enheter. Besøkende på IFA 2019 vil få sjansen til å oppleve 360 Reality Audio, en ny musikkopplevelse som gir brukeren følelsen av å være på en livekonsert. Med Xperia 1 og WH-1000XM3 og ved hjelp av en app skapes en musikalsk opplevelse som er optimalisert for hver enkelt lytter.

Sony stiller også i TV-kategorien, med BRAVIA MASTER Series ZG9 8K HDR Full Array LED og AG9 4K HDR OLED-TV som ble lansert i Europa i våres. Den kraftige Picture Processor X1™ Ultimate viser alt innhold, inkludert 8K2, med vakker og kompromissløs bildekvalitet. I tillegg vil Sound-from-Picture Reality skape harmoni mellom lyd og bilde, og levere unike seeropplevelser som bare BRAVIA kan.

Digital Imaging

De siste tilskuddene til Sonys Alpha APS-C-serie med speilløse kameraer vises for første gang offentlig i Europa. Det nye flaggskipet Alpha 6600 tilbyr AI-basert Real Time Eye AF, optisk bildestabilisering og bransjeledende batterilevetid på omtrent 720 stillbilder3 – levert i en lett og kompakt ramme. Det nye Alpha 6100 og Sonys nyeste APS-C zoom G lens™-serie, inkludert E 16-55mm F2.8 G standard zoomobjektiv og E 70-350mm F4.5-6.3 G OSS supertelefoto zoomobjektiv, blir også vist frem på IFA.

Andre fotoprodukter som skal vises frem er Sonys nyeste fullformatkamera, Alpha 7R IV, som kan skryte av en utrolig 61,0 MP bakbelyst fullformat bildesensor. Det gir fantastisk bildekvalitet med høy oppløsning og bred dynamisk rekkevidde. Sonys objektiv i G Master™-serien vil være tilgjengelig for deltakerne å prøve, og i tillegg kan besøkende glede seg over RX100 VII – et førsteklasses kompaktkamera som tilbyr samme hastighet og AF-ytelse som Alpha 9 fullformat speilløse kamera.

* Alle listede produktnavn som er oppført her er varemerker eller registrerte varemerker for Sony Corporation eller deres respektive eiere.

[1]Per 5. september 2019. Basert på testing gjort av Sony Corporation, målt ved hjelp av JEITA-kompatible retningslinjer for markedet av trådløse støydempende hodetelefoner med nakkebøyle.
2 Kun ZG9.

3 Ca. 720 stillbilder ved bruk av «viewfinder». Ca. 810 bilder ved hjelp av LCD-skjerm. CIPA standard kompatibel. Ta bilde én gang hvert 30. sekund og slå av / på strømmen etter 10 bilder.

Om Sony Corporation
Sony Corporation er et kreativt underholdningsselskap med et solid teknologisk fundament. Med alt fra tjenester som spill og nettverk til musikk, film, elektronikk og finans er Sonys formål å fylle verdenssamfunnet med følelser gjennom kreativitet og teknologi. For mer informasjon, besøk http://www.sony.net/.