Følg Sony Norway

Sony avduker nye produkter på CES 2018

Pressemelding   •   jan 09, 2018 02:10 CET

På årets CES-messe i Las Vegas vil Sony vise frem mange nye produkter og konsepter. Blant lanseringene er nye 4K OLED TV-er, nye lydplanker med støtte for Dolby Atmos, trådløse, støykansellerende hodetelefoner som gir deg god lydkvalitet når du trener og mye mer.

På messen vil Sony også vise frem nye konsept for selvkjørende biler, AI og robotikk, inkludert robothunden aibo™ som for første gang vil bli vist frem utenfor Japan.

For fullstendige pressemeldinger om Sonys nye lanseringer, vennligst se her


Produkter og prototyper som ble vist frem:

Hjemmeunderholdning og lydprodukter

Den nye 4K OLED BRAVIA® AF8-serien bygger videre på nyvinningene fra A1 og er utstyrt med Sonys enestående 4K HDR-bildeprosessor X1™ Extreme og den unike Acoustic Surface- teknologien. Resultatet er en TV som gjengir både et utrolig bilde og en fantastisk lyd gjennom selve TV-skjermen.

Den nye XF90-serien av BRAVIA 4K LCD TV-er kommer også med X1 Extreme. Den nye teknologien X-Motion Clarity™ sørger i tillegg for at XF90 byr på en krystallklar gjengivelse av raske bevegelser, noe som har vært en utfordring å få til optimalt på store TV-skjermer.

En prototype av neste generasjons bildeprosessor X1TM Ultimate vil også bli vist frem på CES. Denne har dobbelt så høy prosesseringskraft i sanntid som X1 Extreme, og skal få frem det beste i både LCD- og OLED-skjermer. Kombinert med Sonys unike bakbelysningsteknologi vil prototypen vise sanntids prosessering av 8K HDR-innhold, samt en topp lysstyrke på 10,000 nits – den høyeste innenfor HDR-formatet.

De slanke lydplankene HT-ZT9 og HT-XT9000 matcher de nye BRAVIA-TV-ene perfekt. Begge lydplanker har støtte for Dolby Atmos og DTS:X™, og med teknologien Sony Vertical Surround Engine kan fronthøyttalerne skape tredimensjonal lydopplevelse på egenhånd. Kombinert med de Dolby Vision™-kompatible AF8 og XF90-seriene, samt med 4K Ultra HD Blu-Ray-spilleren UBP-X700, får du en fantastisk opplevelse hvor 4K HDR-bildekvalitet går hånd i hånd med de siste lydformatene på markedet.

Sony viser også frem HT-SF200 – en alt-i-ett lydplanke med et lekkert design som glir rett inn i et moderne interiør – uten at det går på bekostning av lydkvaliteten.

 

Sony lanserer også de trådløse hodetelefonene WF-SP700N som er spesielt egnet til trening og en aktiv livsstil. Dette er de første helt trådløse hodetelefonene i verden[1] som kombinerer digital støykanselleringsteknologi med sprutsikker design (IPX4). I tillegg til den helt trådløse modellen, lanserer Sony WI-SP600N som også kommer med støykansellering og IPX4-sertifisering, samt inntil 6 timers batterikapasitet.

For de «kresne», mest kvalitetsbevisste musikkelskerne lanseres MDR-1AM2 med en rekke nye funksjoner. De nye MDR-1AM2 er mindre og lettere enn forgjengeren, og er designet for bedre komfort når du bruker dem på farten eller hjemme. De er kompatible med opptil 100kHz frekvensavspilling, og en nyutviklet 40mm HD-driverenhet som gjør at du nå får gleden av å nyte en perfekt gjengivelse av musikken.

Tre nye, kompakte og trådløse høyttalere gir deg feststemning hvor som helst. EXTRA BASS-høyttalerne SRS-XB41, SRS-XB31 og SRS-XB21 er robuste, støv- og vannavstøtende og tåler derfor en fuktig kveld – på stranden, ved bassenget eller i skibakken. 

Sony lanserer også fire nye musikkanlegg med kraftig lyd som utvilsomt vil kunne skape topp partystemning når du inviterer til fest i 2018. Tre av dem er «alt-i-ett»-anlegg – MHC-V81D, MHC-V71D og MHC-V41D –, mens modellen som heter MHC-M60D består av tre deler. Felles for dem alle, er at de kan fylle rommet med den råeste partymusikken du har på spillelista di.

Fotoprodukter

Sony presenterer nye innspillingsfunksjoner for det kompakte RX0-kameraet i form av en ny kontrollenhet (CCB-WD1) som kan kobles til kameraet og fjernstyre det fra datamaskinens webleser. Med trådløs oppkobling kan kameraene styres fra hvor som helst. Med kablet oppkobling kan du få en betydelig bedre og smidigere kontroll, og du kan synkronisere flere RX0-kameraer og kontrollenheter – opp til 100 enheter totalt. Det gir deg muligheten til å skape filmeffekter som bullet-time og virtuell virkelighet.


XperiaTM Smarttelefon

Under CES 2018presenterer Sony nye Xperia XA2. Smarttelefonen er utstyrt med et kraftfullt 23 MP-kamera som muliggjør opptak i 4K med ISO 12 800-følsomhet, samt et frontkamera med 8MP og 120° super-vidvinkel.

Høykapasitetsbatteriet på 3 300 mAh kombinert med Qualcomms® SnapdragonTM 630 mobilplattform, innebærer at du kan gjøre mer av det du elsker med et jevnt og raskt prestasjonsnivå.Den 5,2-tommer store full HD-skjermen er lyssterk, skarp og byr på stor fargeskala. Telefonen er elegant designet med en ramme av anodisert aliminium, med diamantkuttet overflate i topp og bunn.

Modellen lanseres i februar i de fire fargene: sølv, svart, blå og rosa.

Spill og nettverk

For spillelskere lanseres en ny PlayStation®VR-opplevelse fra ”The Last Guardian” – action-eventyr som viser båndet mellom en ung gutt og en mystisk skapning ved navn Trico.

Life Space UX

Life Space UX-produkter gir deg mulighet til å forandre rommene du oppholder deg og skape nye opplevelser. En ny 4K Ultra Short Throw Projector (LSPX-A1) og konseptet «It’s all here» vil bli vist frem på messen.

Automotive Image Sensors (Konsept)

Et nytt konsept hvor Sonys høy-kapasitets bildesensorer vil bidra til bruk av selvkjørende biler vil bli vist frem på messeområdet til Sony. I takt med en økende etterspørsel etter teknologi som lar biler oppdage sine omgivelser i 360 grader under ulike kjøreforhold, gjør Sonys avanserte bildesensorteknologi det mulig å skaffe informasjon om omgivelsene raskere og mer presist hva mennesker selv klarer.

AI x Robotics

På selskapets Corporate Strategy møte i juni 2016, annonserte Sony at selskapet skulle ta sikte på å kombinere sine eksisterende styrker på områder som video- og lydteknologi og sensorer med AI, robotikk, kommunikasjon og andre elementer for å tilby nye produkter. I etterkant av møtet har Sony jobbet med flere prosjekter, blant annet robothunden aibo. Denne vil for første gang bli vist utenfor Japan.

[1]As of 8th January 2018, according to research by Sony Corporation, in truly wireless headphones with IPX4 rating or higherfor WF-SP700N

Om Sony

Sony er en ledende produsent av lyd-, video-, foto-, spill-, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for forbruker- og proffmarkedet. Med sine virksomheter innen musikk, bilder, dataunderholdning og online, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 76 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2017. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net