Følg Sony Norway

Seriøst god lyd i lekkert design

Pressemelding   •   jan 09, 2018 02:03 CET

Sony HT-SF200 er en all-i-ett lydplanke med et lekkert design som glir rett inn i et moderne interiør – uten at det går på bekostning av lydkvaliteten.

Til tross for sin lille størrelse, kommer SF200 med innebygget subwoofer, S-Force PRO Front Surround og støtte for Dolby Digital codec. Det betyr at du får både dyp bass og klare stemmer, men i tillegg følelsen av å ha høyttalere i hele rommet.

SF200 passer like bra på en hylle som på et bord, og kan gjerne plasseres enten foran eller ved siden av TV-en. Den kobles enkelt til TV-en via HDMI ARC, Optical eller Bluetooth®. Den nye Sony-lydplanken kan også kobles til andre enheter via Bluetooth®.

Leveres i to farger: Kullsort (HT-SF200) og Kremhvit (HT-SF201).

Pris og tilgjengelighet

HT-SF200 og HT-SF201 vil være tilgjengelig fra slutten av februar/tidlig mars 2018 og vil ha en estimert veiledende pris på 2,400 kroner.

Produktspesifikasjoner:

HT-SF200

For mer informasjon, se fullstendig pressemelding vedlagt.

Flere nyheter fra CES i Sonys pressesenter.

Om Sony

Sony er en ledende produsent av lyd-, video-, foto-, spill-, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for forbruker- og proffmarkedet. Med sine virksomheter innen musikk, bilder, dataunderholdning og online, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 76 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2017. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net

Vedlagte filer

PDF-dokument