Følg Sony Norway

Opplev kompromissløs lyd med Sonys nyeste hodetelefoner

Pressemelding   •   jan 09, 2018 02:04 CET

Enda bedre lydkvalitet, funksjoner og komfortabelt design for de sofistikerte lytterne.

Etterfulgt av de anerkjente MDR-1A hodetelefonene som ble lansert i 2014, lanseres nå MDR-1AM2 med en rekke nye funksjoner for de «kresne», mest kvalitetsbevisste musikkelskerne. Sony har løftet den allerede høye lytteopplevelsen fra forrige modell, samt ytterligere forbedret lyden.

Dette er hodetelefonene for deg som ikke ønsker å måtte inngå kompromisser når det kommer til lydkvalitet. De er kompatible med opptil 100kHz frekvensavspilling, og en nyutviklet 40mm HD-driverenhet som gjør at du nå får gleden av å nyte en perfekt gjengivelse av musikken. En annen fordel er muligheten til å koble opp både med 3,4 mm jack og en ny 4,4 mm balansert tilkobling som er kompatibel med Sony Walkman for enda bedre lydkvalitet.

De nye MDR-1AM2 er mindre og lettere enn forgjengeren, og er designet for bedre komfort når du bruker dem på farten eller hjemme. Øreklokkene er elegant utformet i syntetisk skinn som sitter komfortabelt utenpå ørene, og hodetelefonene leveres i fargene sort og sølv. Sony lanserer også MUC-S12SB1 Kimber Kable® som gir en perfekt balansert oppkobling mellom Walkman og Sonys hodetelefoner.

Priser og tilgjengelighet

MDR-1AM2 blir tilgjengelig fra april 2018 og får en estimert pris på 2 300 kroner.

MUC-S12SB1 Kimber Kable® blir tilgjengelig i løpet av våren og får en estimert pris på €200 EUR.

Produktspesifikasjon:

MDR-1AM2

For mer informasjon, se fullstendig pressemelding vedlagt.

Flere nyheter fra CES i Sonys pressesenter.

Om Sony

Sony er en ledende produsent av lyd-, video-, foto-, spill-, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for forbruker- og proffmarkedet. Med sine virksomheter innen musikk, bilder, dataunderholdning og online, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 76 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2017. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net

Vedlagte filer

PDF-dokument