Følg Sony Norway

Nytt tilbehør gir nye muligheter for Sonys kamerabrukere

Pressemelding   •   sep 15, 2014 16:45 CEST

  • HVL-F32M blits
  • XLR-K2M XLR Adapter sett
  • LCS-PSC7 myk bæreveske
  • RMT-VP1K Remote Commander og IR Receiver Kit

Sonys anerkjente Alpha-mount kamerasystem tillegges nå nye kreative og praktiske muligheter med nytt tilbehør fra Sony.

Du kan lysne portretter, interiør og andre motiver med den slanke og lette blitsenHVL-F32M, som tross sin lille størrelse har avanserte funksjoner som ADI- blitsmåling, rask synkronisering og automatisk hvitbalanse. Den har et innebygd bredt panel som fordeler lyset jevnt når kameraet brukes med vidvinkelobjektiver med en brennvidde på mindre enn 24mm. Et praktisk LCD-panel gir deg muligheten til å se moduser, innstillinger og batteristatus.

Filmskapere og videofotografer kan gi en ekstra dimensjon til sine videoer med det versatile XLR-K2M XLR adapter settet. Designet for profesjonell håndtering er det kompatibelt med alle kameraene i a7-serien, a99, RX10 og FDR-AX100, NEX-VG30 og NEX-VG900 videokameraer. Med den myke bærevesken LCS-PSC7 får ditt Sony-kamera, optikk og tilbehør den beskyttelsen det fortjener. Med plass til tre objektiver er du godt rustet for alle slags fotooppdrag.

Med den nye RMT-VP1K Remote Commander kan du fotografere dyreliv eller gruppebilder med «hands off»-kontroll av kamerafunksjoner fra avstand. Den infrarøde mottakeren virker 360 grader, slik at kameraet kan styres fra alle vinkler ved hjelp av fjernkontrollen.

Pris og tilgjengelighet

Det nye tilbehøret vil bli tilgjengelig fra begynnelsen av oktober, og får følgende veiledende priser:

LCSEBDB.SYH

Case for A5000 & A5100

350 kr

HVLF32M.CE7

Flash

2600 kr

RMTVP1K.SYH

IR REMOTE CONTROL LIGHT RECEIVING UNIT

600 kr

LCSPSC7B.SYH

SYSTEM BAG FOR A7 SERIES

1400 kr

XLRK2M.CE

XLR-BOX2 (ADAPTOR+ MIC)

5 000 kr


Sony er en verdensledende produsent innenfor lyd, video, spill, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for både forbrukere og profesjonelle. Med sin musikk-, bilde-, dataunderholdning- og online-virksomhet, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 75 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2014. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net