Følg Sony Norway

Nyt kraftig surround-lyd med nye HT-S40R fra Sony

Pressemelding   •   mar 17, 2021 09:00 CET

  • Bli oppslukt av favorittfilmen din med surround-lyd.
  • Opplev et trådløst design som gir kino-lyd, uten å være for komplekst.
  • Det blir ikke bare fantastisk lyd på film. HT-S40R er også laget for god musikk.

Sony har annonsert HT-S40R, et nytt, kraftfullt lydsystem, perfekt for å gjenskape ekte kino-lyd hjemme hos deg selv. HT-S40R har 600W kraft, og ekte 5.1 surround-lyd, med trådløse bakhøyttalere som gir enhver film ekte liv.


Show-stopping sound

Kombinasjonen av lydplanke, subwoofer og trådløse bakhøyttalere gjør dette til en fantastisk lydopplevelse med dynamisk lyd som fyller hele rommet.

HT-S40R kommer med 600W totaleffekt, 5.1 ekte surround-lyd og Dolby Audio🄬-teknologi. Enten du skal se serier en hel dag, eller se dine gamle favorittfilmer på nytt, kommer du til å høre alle detaljer i lyden, og oppleve alt så nært det går.

Mindre fokus på rot, mer fokus på lyden

Med den nye HT-S40R kan du sette opp anlegget akkurat som du vil, med minimalt av ledninger. Med en trådløs forsterker som gir strøm til de bakerste høyttalerne, trenger du ingen ledninger som ligger i veien for høyttalerne. Hele anlegget gir deg lyd av kinokvalitet, uten vanskeligheter eller rot.

For å få enda færre ledninger i stua, kan du sende lyden til hjemmekinoen din tråløst med en Sony BRAVIA TV som støtter trådløs TV-tilkobling.

Det er ikke bare filmer som høres fantastisk ut. HT-S40R er også laget for musikk. Du kan bruke Bluetooth® for å trådløst strømme musikk fra smarttelefonen din, eller bruke USB-inngangen til å spille fra en USB-enhet.


Ser bra ut i enhver stue

HT-S40R er laget med design og stil i tankene. Med en smal, kompakt lydplanke, diskret subwoofer og trådløse bakhøyttalere, har HT-S40R blitt designet for å passe perfekt med BRAVIA TV-er, og samtidig komplimentere stuen din. I tillegg kan lydplanken og bakhøyttalerne festet på veggen, og dermed ta enda mindre plass i rommet. Du kan også plassere den trådløse forsterkeren hvor du vil – flatt på en hylle, eller festet på veggen.

Sett opp på sekunder

HT-S40R er klar til å brukes rett fra boksen. Alt du trenger å gjøre er å koble lydplanken til subwooferen og bakhøyttalerne til den trådløse forsterkeren ved å bruke ledningene som følger med, og koble subwooferen til TV-en[1]. Deretter kan du sett deg ned, slappe av og nye ekte 5.1 surround-lyd. HDMI ARC, optisk og analog tilkobling er tilgjengelig.

Valgfri lydinnstilling

Høyttalersystemet kommer med fire ulike lydinnstillinger; kino, musikk, standard og auto. På den måten kan du velge selv hva som passer for den bruken du ønsker. Du kan også velge Night- og Voice-modus når du trenger, og subwooferens volumkontroll kan finjusteres til din ønskede seeropplevelse.

HT-S40R vil ha en pris på ca. 4500 NOK, og er tilgjengelig fra mai 2021.

For produktspesifikasjoner, se: https://www.sony.no/electronic...

For flere nyheter fra Sony, se https://pressesenter.sony.no/

---

[1] Optisk kabel har europeisk eller britisk støpsel i boksen. HDMI selges separat.

Om Sony Corporation
Sony Corporation er et kreativt underholdningsselskap med et solid teknologisk fundament. Med alt fra tjenester som spill og nettverk til musikk, film, elektronikk, bildesensorer og finans er Sonys formål å fylle verdenssamfunnet med følelser gjennom kreativitet og teknologi. For mer informasjon, besøk http://www.sony.net/.