Følg Sony Norway

Nye Xperia L4 tilgjengelig i butikkene nå

Pressemelding   •   mai 04, 2020 12:30 CEST

• Elegant 21:9 vidvinkel 6,2”-skjerm

• Første modell i L-serien med trippelkamera

• 3580mAh batteri som støtter hurtiglading

Den nye Xperia L4 er nå tilgjengelig i butikkene og er den ideelle smarttelefonen for deg som liker å holde kontakten med dine nære og kjære gjennom hele dagen. Den nyeste modellen i L-serien har et elegant og stilig design som passer perfekt i hånden din, slik at du komfortabelt kan bla deg gjennom dagens gjøremål.

Xperia L4 har fordel av en 21:9 bred 6.2”-skjerm – normalt forbeholdt premium-modeller, som lar deg se mer og bla mindre. 21:9-formatet byr ellers på flere unike brukeropplevelser som er eksklusive for Sony, slik som flervinduvisning, hvor du kan ha to apper oppe samtidig for effektiv multi-tasking. I tillegg til Side Sense som lar deg bytte mellom dine favorittapper på en enkel måte. Det er også et stort 3580mAh batteri som holder deg tilkoblet i en travel hverdag.

Xperia L4 har et tripppelkamera som gjør at du kan utforske din indre fotograf – en 13MP hovedlinse, 5MP ultra-wide objektiv og 2MP dybdekamera for en nydelig bokeh-effekt. Dette er den første Xperia i L-serien som tilbyr et tredobbelt linsekamera, slik at du kan ta bilder i høy kvalitet fra to vinkler: bred og ultrabred.

Utvid dine kreative muligheter ytterligere med bildetagning og videoopptak i 21:9-format.

Xperia L4 tilbys i sort eller blå, og koster 2490 NOK.

Flere spesifikasjoner finner du på Sonys hjemmesider her.

Om Sony Corporation
Sony Corporation er et kreativt underholdningsselskap med et solid teknologisk fundament. Med alt fra tjenester som spill og nettverk til musikk, film, elektronikk og finans er Sonys formål å fylle verdenssamfunnet med følelser gjennom kreativitet og teknologi. For mer informasjon, besøk http://www.sony.net/.