Følg Sony Norway

Nå kommer Sonys nye Xperia L4. Med formatet 21:9 fanger den herlige opplevelser i et slankt og stilig design.

Pressemelding   •   feb 20, 2020 09:00 CET

  • Slank 6,2-tommers skjerm i formatet 21:9 for bedre multitasking og filmopplevelse.
  • Trippelkamera med bokeh-effekt for enda mer kreative uttrykk.
  • Stort 3580mAh batteri med støtte for hurtiglading. 

I dag annonserte Sony Xperia L4 – enda en ny modell til porteføljen av underholdningsfokuserte smarttelefoner.

21:9-format på skjermen for et slankt design og økt produktivitet

Nytt for Sonys L-serie er at den har en 6,2-tommers skjerm og et bredt 21:9-format. Mobilen passer perfekt i hånden og har et slankt og stilig design. 21:9-formatet gir deg muligheten til å se mer innhold på én gang uten å scrolle, samtidig som filmopplevelsen blir utsøkt. I tillegg kan du, gjennom Sonys multivindu-løsning, være på to apper samtidig. For å gjøre det enda enklere å håndtere gjøremålene dine, vil Side Sense-funksjonen gjøre det enda enklere å få tilgang til dine favorittapper.

Utvid fotografi-egenskapene dine

Xperia L4 er det første produktet i Sonys L-serie som har et trippelkamera. Det betyr at du får en 13 megapixlers hovedlinse, en 5 megapixlers vidvinkel-linse og en 2 megapixlers dybdekamera. Dette gjør at du kan få utløp for din indre kreativitet og fange bilder av høy kvalitet, enda flottere enn før, nå med bokeh-effekt. Du får alltid hele bildet ved å bytte mellom bredt og ultrabredt utsnitt. Her får du muligheten til å både ta nydelige landskapsfotografier og portrettbilder med samme telefon.

Kamerafølelsen blir også ekstra god med 21:9-skjermen, som gir deg muligheten til å lage innhold i det dramatiske formatet 21:9.

Et batteri for livet

Batteriet har meget høy kapasitet med sine 3580 mAh og hurtigladefunksjon. Sonys Xperia Adaptive Charging overvåker telefonens batteri når den lader, og sørger for at den ikke tilfører for mye strøm. På den måten lever batteriet lenger.

Tilgjengelighet

Xperia L4 blir tilgjengelig i to ulike farger – svart og blå. Den er tilgjengelig i sitt utvalgte marked fra våren 2020.

Om Sony Corporation
Sony Corporation er et kreativt underholdningsselskap med et solid teknologisk fundament. Med alt fra tjenester som spill og nettverk til musikk, film, elektronikk og finans er Sonys formål å fylle verdenssamfunnet med følelser gjennom kreativitet og teknologi. For mer informasjon, besøk http://www.sony.net/.