Følg Sony Norway

La Sony fylle alle rom med musikk

Pressemelding   •   apr 16, 2015 15:13 CEST

 • SRS-X99, X88 og X77 trådløse høyttalere
 • HT-ST9 og HT-NT3 lydplanker og HT-XT3 lydsokkel
 • STR-DN1060 og STR-DN860 AV-receivere
 • CMT-SX7 og CMT-SX7B mikro Hi-Fi-system
 • Ny SongPal Link™-app for multi-room-avspilling

  Det har aldri vært enklere å fylle huset med musikk. Sony kommer nå med en ny, omfattende serie av multi-room-produkter, inkludert trådløse høyttalere, lydplanker, lydsokler, AV-receivere og mikro Hi-Fi-System, som lar deg nyte musikk med høy kvalitet fra ulike kilder, når og hvor du vil.

  Nyt musikk på flere måter: benytt deg av nett-tjenester via Google Cast™ og Spotify Connect[1]; bruk Bluetooth® & NFC til å strømme krystallklar lyd fra telefonen eller nettbrettet ved én enkelt berøring; eller spill av musikk som er lagret på PC eller server med høyoppløst lyd.

  Høyoppløst lyd tar deg nærmere musikken
  Med flere detaljer enn CD- og MP3-filer, fanger høyoppløst lyd de subtile nyansene og dynamikken i hver note. Selv om du hører på komprimerte MP3-filer vil Sonys DSEE HX™- teknologi oppskalere musikken til nær høyoppløst lydkvalitet ved å gjenopprette tapt høyfrekvent informasjon slik at du får en bedre og mer naturlig lytteopplevelse.
  Multi-room-opplevelse gjort enkel med SongPal Link™
  Multi-room-avspilling lar deg lytte til musikken du ønsker når som helst og uansett hvor i huset du befinner deg. Bruk telefonen eller nettbrettet for å kontrollere avspilling på ulike musikk-kilder i alle rom med Sonys brukervennlige SongPalTM-app, eller bruk appen til å gruppere høyttalere slik at du hører det samme overalt. Perfekt for festlige tilstelninger. Avansert dual-band Wi-Fi sikrer solid og feilfri avspilling på tvers av ditt hjemmenettverk. Trådløs strømming fra din Bluetooth®-kompatible enhet har også bedre lyd enn noen gang. Ny LDAC™ lydteknologi fra Sony lar deg nemlig nyte høykvalitets, trådløs lyd via Bluetooth®. Ved å frakte opp til tre ganger mer data enn eksisterende trådløs teknologi gir LDAC deg en forbedret, trådløs lytteopplevelse.

  Google Cast™ for enda mer musikk
  Det er så mye musikk å oppleve: Sonys siste trådløse høyttalere, lydplanker, receivere og hi-fi-systemer er Google Cast Ready. Du kan rett og slett «caste» dine favorittlåter og populære streamingtjenester som Deezer og Google Play™ Music fra din smarttelefon eller nettbrett til lydenheten, og fortsette å høre på musikken uten forstyrrelser – samtidig som du sparer batteriet på mobilen.


  Hvis du er på farten og hører på en sang, kan du også enkelt «caste» den til høyttaleren når du kommer hjem, slik at du kan fortsette å høre på den der.


  Streamingtjenester for musikk kan bli spilt av på alle de grupperte enhetene som en del av ditt multi-room-oppsett. Bare trykk på cast-knappen i lydappen på din Android™ telefon eller nettbrett, iPhone eller iPad, og velg hvilken høyttaler eller gruppe av høyttalere som skal brukes.

  SRS-X99/X88/X77 trådløse høyttalere

  Sonys nyeste trådløse høyttalere kombinerer seriøs hi-fi-lyd med en utforming som passer inn i ethvert interiør, og SRS-X99 snakker virkelig til musikkelskere. En total utgangseffekt på 154W leveres gjennom et fantastisk 2.1-kanals 7-høyttalersystem, som inkluderer ikke mindre enn fire superdiskanthøyttalere. Inkludert er også et omfattende utvalg teknologier fra Sony som tar din musikkopplevelse enda ett hakk opp, som den digitale forsterkeren S-Master HX™ som reduserer forvrengning, DSEE HX og støtte for høyoppløste lydfiler.

  Med one-touch lytting via NFC er det enkelt å strømme dine spillelister ved en enkel berøring med telefon eller nettbrett. Det er også enkelt å få tilgang til tjenester via Google Cast™ og Spotify Connect som kan høres på individuelle høyttalere eller som en del av ditt multi-room-oppsett.

  SRS-X88 samler utrolig kraft i et enda mer kompakt format, med en subwoofer, mellomtone- og to superdiskanthøyttalere for kompromissløs Hi-Res-lytting. Om du ønsker å være enda mer mobil, er SRS-X77 utstyrt med et oppladbart batteri slik at du kan nyte god lyd hjemme eller på farten i opptil ti timer på én oppladning[2].

  HT-ST9 og HT-NT3 lydplanker
  Kveldene foran TV-en blir enda bedre med en slank lydplanke som tilfører imponerende flerkanalslyd til det du ser på. Lydplanken kan også brukes til å strømme musikk direkte fra telefonen via Bluetooth® & NFC, enten du vil høre på musikk med god lyd når du er hjemme alene eller når du ber venner over til fest.

  HT-ST9 og HT-NT3 kan begge levere høyoppløst lyd, og støtter LDAC™ for kvalitetsrik strømming over Bluetooth®. Med støtte for Google Cast™ og Spotify Connect går du aldri tom for musikkalternativer.

  ST9 er Sonys flotteste lydplanke, og den leverer en nervepirrende detaljert 7.1-kanals lytteopplevelse med nye koaksiale høyttalere for høyoppløst lyd som kombinerer en separat woofer og diskanthøyttalere i én kompakt enhet. Du vil få inntrykk av at filmdialog, effekter og musikk omfavner deg, takket være front surround DSP-teknologi som er utviklet i samarbeid med Sony Pictures Entertainment. HT-ST9 er en kraftplugg uten like med en total utgangseffekt på 800W som matcher dagens store TV-er med skjermstørrelser fra 46’’ og oppover.

  HT-XT3 lydsokkel

   
  Plassert rett under TV-en din er HT-XT3 – Sonys første lydsokkel som støtter høyoppløst lyd og som er Google Cast Ready. Tilfør ekstra trøkk til filmer og TV-serier med 350W 2.1-kanalslyd gjennom koaksiale høyttalere for høyoppløst lyd med kontrollert bass fra to integrerte subwoofere.

  Du kan strømme musikk fra din smarttelefon med NFC og Bluetooth®, eller glede deg over ulike streamingtjenester: Alt blir oppskalert til nær høyoppløst lydkvalitet med Sonys unike DSEE HX-motor. Den solide lydsokkelen kan støtte TV-er som veier opp til 50 kg, og er en ideell partner for store BRAVIA-modeller med skjermstørrelser opp til 65’’.

  STR-DN1060/DN860 AV-receivere
  De 7.2-kanals AV-receiverne STR-DN1060/DN860 tar din hjemmekino-opplevelse til nye høyder. Hi-Fi-entusiaster kan glede seg over klasseledende lyd og ytelse med fantastisk kvalitet, mange tilkoblingsmuligheter (inkluder 6x HDMI-innganger for DN1060/5x for DN860) og toppkvalitets komponenter.

  Høyoppløst lyd leverer alle detaljene ved en live-opptreden til din stue, og du får også støtte for et bredt spekter av Hi-Res filformat inkludert DSD opp til 5.6MHz 2ch (USB/network), DSD 2.8MHz 5.1ch (USB/network/HDMI), 24bit 192kHz WAV (7.1ch) / FLAC (5.1ch). Strøm lyd trådløst i høy kvalitet med LDAC™ og nyt en rekke ulike musikktjenester på nett.

  I tillegg er receiverne utstyr med 4K-oppskalering og HDCP 2.2 pass-through for kompromissløs 4K-strømming. Skjermspeiling lar deg trådløst speile din smarttelefon på den store skjermen, og støtte for MHL 3.0 reproduserer det som er på din telefon på en tilkoblet TV i detaljspekket 4K Ultra-HD-kvalitet. Med innebygget Bluetooth® kan du også legge deg til rette i sofaen og nyte underholdningen med et par Bluetooth®-hodetelefoner hvor irriterende ledninger ikke er noe problem.

  CMT-SX7/CMT-SX7B trådløse mikro Hi-Fi-system
  CMT-SX7 mikro Hi-Fi-system er laget for musikkelskere og gjør seriøs lyd utrolig tilgjengelig. Det kompakte og smart designede systemet utvide

  r dine Multi-Room-alternativer fra Sony og gjør det enkelt å utforske ulike kilder.


  Legg inn en CD eller USB; hør på radioen; logg på nett-tjenester via Google Cast™ og Spotify Connect; eller koble til din iPad/iPhone/iPod eller Walkman®. Alt høres fantastisk ut med støtte for høyoppløst lyd, DSEE HX og S-Master HX-teknologi. CMT-SX7B er også utstyrt med DAB slik at du kan lytte til alle digitale radiostasjoner.


  Pris og tilgjengelighet
  De siste multi-room-kompatible AV-receiverne vil være tilgjengelig i mai, de trådløse høyttalerne, lydplankene og lydsoklene i juni og mikro Hi-Fi-systemene fra august. De nye produktene vil ha følgende veiledende priser:

  Modell Pris i norske kroner
  CMTSX7.CEL 4.850
  CMTSX7B.CEL 5.400
  SRS-X77 3.000
  SRS-X88 4.000
  SRS-X99 6.000
  HTNT3.CEL 6.900
  HTST9.CEL 14.500
  HTXT3.CEL 4.700
  STRDN860.CEL 5.500
  STRDN1060.CEL 6.700
   Nøkkelspesifikasjoner
  Trådløse høyttalere
  SRS-X99
  SRS-X88
  SRS-X77
  Dimensions mm (W x H x D)
  Approx. 430x133x125
  Approx. 359x111x103
  Approx. 300x132x60
  Built-in battery
  -

  -
  Yes (rechargeable)
  Sound
  154W RMS. 4 x Super tweeter (2 x top, 2 x front). 2 x mid-range1 x subwoofer. Passive radiator. S-Master HX amplifier, DSEE-HX up-scaling
  90W RMS. Super tweeter (2 x front). 2 x mid-range, 1 x subwoofer. Passive radiator. S-Master HX amplifier, DSEE-HX up-scaling
  40W RMS. 2 x full-range. 1 x subwoofer. Passive radiator. S-Master amplifier. DSEE up-scaling


  Inputs/output
  Audio-in/USB terminal (USB A Port/USB B Port)
  Network Port
  Audio-in/USB terminal (USB A Port/USB B Port)
  Network Port
  Audio-in/
  Network Port/DC-IN
  DC-OUT for charging
  (USB A Port)
  Connectivity
  Dual band Wi-Fi (2.4/5GHz), DLNA, Airplay, LDAC, Bluetooth, NFC
  Dual band Wi-Fi (2.4/5GHz), DLNA, Airplay, LDAC, Bluetooth, NFC
  Dual band Wi-Fi (2.4/5GHz), DLNA, Airplay, LDAC, Bluetooth, NFC
  Music services
  Google Cast Ready, Spotify Connect
  Google Cast Ready, Spotify Connect
  Google Cast Ready, Spotify Connect
  Multi-room

  SongPal Link Wireless Multi-room
  SongPal Link Wireless
  Multi-room
  SongPal Link Wireless Multi-room
  High-Resolution Audio playback
  AAC, WAV, AIFF, FLAC,
  ALAC (up to 24bit/192KHz), DSD(DSF/DSDIFF) 2.8MHz(1bit)
  AAC, WAV, AIFF, FLAC,
  ALAC (up to 24bit/192KHz), DSD(DSF/DSDIFF) 2.8MHz(1bit)
  -


  Lydplanke/lydsokkel
  HT-ST9
  HT-NT3
  HT-XT3
  Sound
  7.1ch, 800W RMS, 7 x carbon fibre Magnetic Fluid Speakers (including 3 x coaxial units). Wireless active subwoofer.
  2.1ch, 400W RMS, 2 x coaxial units. Wireless active subwoofer
  2.1ch, 350W RMS, 2 x coaxial units. 2 x integrated subwoofer drivers
  High-Resolution Audio playback
  AAC, WAV, AIFF, FLAC,
  ALAC (up to 24bit/192KHz), DSD(DSF/DSDIFF) 2.8MHz(1bit)
  AAC, WAV, AIFF, FLAC,
  ALAC (up to 24bit/192KHz), DSD(DSF/DSDIFF) 2.8MHz(1bit)
  AAC, WAV, AIFF, FLAC,
  ALAC (up to 24bit/192KHz), DSD(DSF/DSDIFF) 2.8MHz(1bit)
  HDMI
  3 x HDMI in, 1 x HDMI out. HDCP2.2 / 4K Pass thru
  3 x HDMI in, 1 x HDMI out. HDCP2.2 / 4K Pass thru
  3 x HDMI in, 1 x HDMI out. HDCP2.2 / 4K Pass thru
  Connectivity
  Dual band Wi-Fi (2.4/5GHz), DLNA, LDAC, Bluetooth, NFC, Miracast
  Dual band Wi-Fi (2.4/5GHz), DLNA, LDAC, Bluetooth, NFC, Miracast
  Dual band Wi-Fi (2.4/5GHz), DLNA, LDAC, Bluetooth, NFC, Miracast
  Music services
  Spotify Connect, Google Cast Ready
  Spotify Connect, Google Cast Ready
  Spotify Connect, Google Cast Ready
  Multi-room

  SongPal Link Wireless Multi-room
  SongPal Link Wireless Multi-room
  SongPal Link Wireless Multi-room
  AV-receivere
  STR-DN1060
  STR-DN860
  Sound
  7.2ch. 165W (6ohms, 1kHz, 1ch driven THD 0.9%), DSEE-HX up-scaling
  7.2ch 150W (6ohms, 1kHz, 1ch driven THD 0.9%), DSEE-HX up-scaling
  HDMI
  HDMI in x 6, HDMI out x 2. (4K UHD Up-scaling, 4K Pass through, HDCP 2.2)
  HDMI in x 5, HDMI out x 1 (4K UHD Up-scaling, 4K Pass through, HDCP 2.2)
  Connectivity
  Dual band Wi-Fi (2.4/5GHz), LDAC, Bluetooth, NFC, Screen Mirroring, Airplay
  Dual band Wi-Fi (2.4/5GHz), LDAC, Bluetooth, NFC, Screen Mirroring, Airplay
  Decoding formats
  DSD (2.8MHz/Up to 5.1ch);
  LPCM (Up to 192kHz/24bit/7.1ch)
  LPCM 24bit/192kHz;
  DTS HD MA / DTS HD HR;
  Dolby TrueHD/Dolby Digital Plus;
  DTS / DTS-ES (Matrix6.1 / Discrete6.1);
  Dolby Digital EX / Dolby Digital;
  DTS 96/24;
  Dolby Prologic / II / IIx;
  Dolby Dual Mono
  DSD (2.8MHz/Up to 5.1ch);
  LPCM (Up to 192kHz/24bit/7.1ch)
  LPCM 24bit/192kHz;
  DTS HD MA / DTS HD HR;
  Dolby TrueHD/Dolby Digital Plus;
  DTS / DTS-ES (Matrix6.1 / Discrete6.1); Dolby Digital EX / Dolby Digital;
  DTS 96/24;
  Dolby Prologic / II / IIx;
  Dolby Dual Mono
  High-Resolution Audio formats
  AAC, MP3, WMA, FLAC, ALAC
  DSD (5.6MHz/2ch, 2.8MHz/Up to 5.1ch);
  LPCM (192kHz/24bit/Up to 7.1ch);
  FLAC (192kHz/24bit/Up to 5.1ch)
  AAC, MP3, WMA, FLAC, ALAC
  DSD (5.6MHz/2ch, 2.8MHz/Up to 5.1ch);
  LPCM (192kHz/24bit/Up to 7.1ch);
  FLAC (192kHz/24bit/Up to 5.1ch)
  Music services
  Google Cast Ready, Spotify Connect
  Google Cast Ready, Spotify Connect
  Multi-room
  SongPal Link Wireless Multi-room
  SongPal Link Wireless Multi-room


  Mikro Hi-Fi-system
  CMT-SX7B / CMT-SX7
  Sound
  100W RMS, 2-way woofer and High-Resolution Audio tweeter per speaker. DSEE-HX up-scaling. ClearAudio+
  High-Resolution Audio playback
  AAC, WAV, AIFF, FLAC,
  ALAC (up to 24bit/192KHz), DSD(DSF/DSDIFF) 2.8MHz(1bit)
  General functions
  CD playback, USB A/B, Line-in, Optical in, Analogue in, Digital audio in, headphone output, FM Radio, DAB* (*SX7B only)
  Connectivity
  Dual band Wi-Fi (2.4/5GHz), DLNA, Airplay, LDAC, Bluetooth, NFC
  Music services
  Spotify Connect, Google Cast Ready
  Multi-room

  SongPal Link Wireless Multi-room

  [1]Availability of some streaming music services requires firmware update

  [2]Approx. playback time, with Wi-Fi off

Sony er en verdensledende produsent innenfor lyd, video, spill, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for både forbrukere og profesjonelle. Med sin musikk-, bilde-, dataunderholdning- og online-virksomhet, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 75 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2014. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net