Følg Sony Norway

Kom i feststemning med Sonys nye EXTRA BASS-høyttalere

Pressemelding   •   jan 09, 2018 02:07 CET

Tre nye, kompakte og trådløse høyttalere med kraftig bass og partyeffekter.

Med de nye trådløse høyttalerne SRS-XB41, SRS-XB31, og SRS-XB21 i EXTRA BASS-serien kan du skape den ultimate feststemningen hvor som helst. Lydkvaliteten på disse høyttalerne byr på en tredimensjonal musikkopplevelse som skal gi deg følelsen av å være på en musikkfestival og høre levende musikk. Dette er mulig takket være LIVE SOUND-modusen som sprer lydsignalene både vertikalt og horisontalt. I tillegg er høyttalerne designet med fokus på en dyp og kraftig bass som passer perfekt til musikksjangre som EDM, grime og hip hop.

De nye høyttalerne er robuste, støv- og vannavstøtende og tåler derfor en fuktig kveld – på stranden, ved bassenget eller i skibakken. Sony-høyttalerne leveres i fem ulike fargevalg, og med 24 timers batterilevetid[1],[2].

Den lekne «Party Booster»-funksjonen gir deg i tillegg en rekke interaktive muligheter: Ved å berøre høyttaleren kan du generere lyd- og lysreaksjoner, og bruke høyttaleren som et instrument.

Pris og tilgjengelighet

De trådløse høyttalerne fra Sony blir tilgjengelig fra april 2018, og får følgende estimerte priser:

SRS-XB41 – 2,400 kroner

SRS-XB31 – 1,700 kroner

SRS-XB21 – 1,250 kroner

Produktspesifikasjoner

SRS-XB41

SRS-XB31

SRS-XB21

For mer informasjon, se fullstendig pressemelding vedlagt.

Flere nyheter fra CES i Sonys pressesenter.

[1] 24 hour battery life is featured on XB41/XB31 models only, XB21 has a 12 hour battery life

[2] When lighting is off in Standard mode. The listed time may differ due to the surrounding temperature and usage conditions.

Om Sony

Sony er en ledende produsent av lyd-, video-, foto-, spill-, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for forbruker- og proffmarkedet. Med sine virksomheter innen musikk, bilder, dataunderholdning og online, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 76 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2017. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net

Vedlagte filer

PDF-dokument