Følg Sony Norway

Hold av datoen til Sonys digitale arrangement på CES 2021

Pressemelding   •   des 16, 2020 10:30 CET

Bli med digitalt den 11. januar fra kl. 23.00 CET.

Det er 50. gangen Sony deltar på Consumer Electronics Show (CES), og vi stiller mannsterke i 2021. Vi viser frem Sonys innovasjon på årets banebrytende hel-digitale arrangement, som går av stabelen 11.-14. januar 2021.

Sony entrer den digitale hovedscenen, og inviterer alle deltakende medier til en direktesendt pressekonferanse. Det blir mulig å se Sonys pressekonferanse direkte på Sonys digitale arrangementsplattform. Mediene kan også få tilgang til, og laste ned, firmaets CES-relaterte ressurser og materiale, både på Sony og arrangøren, CTA, sine digitale plattformer.

Mer informasjon:

  • HVA: Sonys digitale pressearrangement på CES 2021
  • NÅR: Mandag, 11. januar
  • HVEM: Sony, ved ledelsen
  • HVOR: Flere detaljer blir snart sendt ut til de som registrerer seg til CES. Andre interesserte enn mediene kan også se pressekonferansen live. Hvem som helst kan se det nyeste fra Sonys på Sonys egne arrangementsplattform som snart blir aktiv.

Join the conversation #SonyCES

Om Sony Corporation
Sony Corporation er et kreativt underholdningsselskap med et solid teknologisk fundament. Med alt fra tjenester som spill og nettverk til musikk, film, elektronikk, bildesensorer og finans er Sonys formål å fylle verdenssamfunnet med følelser gjennom kreativitet og teknologi. For mer informasjon, besøk http://www.sony.net/.