Følg Sony Norway

h.ear-serie fra Sony i nytt fargerikt design

Pressemelding   •   aug 31, 2017 13:15 CEST

Pressemelding

Berlin 31.august

  • Tilgjengelig i tre ulike kompakte design: on-ear, around-ear og med nakkebøyle.
  • Trendy fargetoner
  • Trådløs lyd med høy kvalitet
  • Designet for å matche fargetonene til den nye Walkman NW-A40

Sony lanserer tre nye trådløse hodetelefoner i h.ear-serien[1] perfekt tilpasset den musikkglade, stilsikre millenniums-generasjonen. De kommer i fem trendy fargetoner: Horizon Green, Twilight Red, Grayish Black, Pale Gold and Moonlit Blue. H.ear-serien er konstruert for maksimal komfort, samtidig som den fortsatt har et stilig design. Disse trådløse Bluetooth®-hodetelefonene har en høy lydkvalitet, og egner seg perfekt for folk på farten og pendlere.

Den lille, søte h.ear on 2 Mini Wireless (WH-H800) er behagelige å ha på seg, og med sitt minimalistiske og lette design er de enkle å ha med seg i vesken på reise. Tross sitt slanke design får du kraftig lyd med LDAC™ / DSEE HX og Hi-Res lyd med kabel. Den har også 24 timers batterilevetid.

h.ear on 2 Wireless NC (WH-H900N) er High Res-kompatible og er utstyrt med trådløs støykansellering med berøringskontroll og ulike moduser, slik at du best mulig kan kontrollere lytteopplevelsen på farten. Batterilevetiden er også i fokus, med hele 28 timers lyttetid, og med Quick Charging-funksjonen kan du på bare 10 minutter forlenge lyttetiden med 65 minutter ekstra.

Hodesettet designet med nakkebøyle har fått navnet 2 Wireless (WI-H700), og egner seg ypperlig til å snakke i telefoner, samt høre på musikk. Med en magnetklype på bøylen bak, slipper du å irritere deg over løse ledninger. Og innkommende samtaler varsles med vibrering.

Perfekt matchDen nye Walkman NW-A40 er en klassisk og kompakt musikkspiller som matcher fargevalget på den nye h.ear-serien. Den er High Res-kompatibel og er utstyrt med en S-Master HMTM digitalforsterker, og DSEE HXTM som vil oppskalere musikkfilene samtidig som du kan spille av DSD-filer, og vil kunne fungere som en USB DAC for dine musikkfiler på PC-en.

Sammen med Sonys nye ”Headphones Connect”-app får du ytterligere fleksibilitet til å optimalisere lydopplevelsen, og du kan blant annet velge mellom ulike lydeffekter og stiler.

Priser og tilgjengelighet:

Den nye h.ear-serien blir tilgjengelig for salg fra september og får følgende veiledende priser:

  • WH-H900N: 3300 NOK
  • WH-H800: 2300 NOK
  • WI-H700: 2000 NOK

NW-A45HN blir tilgjengelig fra starten av 2018 i fargene grå/sort, rød og blå og vil ha en veiledende pris på 2750 NOK. NW-A45 blir også tilgjengelig fra starten av 2018 i fargene grønn, rød, grå/sort, gull og blå til en veiledende pris på 2250 NOK.

For mer informasjon vennligst kontakt:

Lene Aagaard

PR og kommunikasjonsansvarlig for Sony i Norden

lene.aagaard@eu.sony.com

[1]h.ear (pronounced hear)