Følg Sony Norway

Fargerike lydnyheter fra Sony

Pressemelding   •   sep 02, 2015 16:46 CEST

Med sin nye serie av lydprodukter setter Sony igjen fokus på kvalitetsrik og høyoppløst lydkvalitet. Sony gir deg nå de nye, stilrene “h.ear” (uttalt hear)-hodetelefonene og Walkman® som kommer med i unike design i dype sjatteringer i blått, rødt, svart, gult og rosa slik at du kan velge det som passer din stil best. Serien støtter høyoppløst lydkvalitet slik at du skal få en bedre musikkopplevelse enn noen gang før, og høre musikken slik artisten ønsket at du skulle høre den. I serien bestående av de nye “h.ear on”-hodetelefoner, “h.ear in NC” digitale, støykansellerende øreplugger og Walkman NW-A25HN/NW-A27HN har Sony fokusert på skjønnheten i det enkle. Det er denne kombinasjonen av kvalitet og design som gjør disse enhetene til både gode lydprodukter og stilfullt tilbehør som vil få folk til å snu seg etter deg på gata.

“h.ear on”-hodetelefoner


Sonys “h.ear on”-hodetelefoner kombinerer en enhetlig, stilren design med en komfortabel passform. Hodetelefonene er kompatible med høyoppløst lydkvalitet, og en presis bassgjengivelse komplementeres av en 40mm HD-driverenhet som reproduserer lyd opptil 60kHz. I tillegg gir de lette CCAW (CopperCladded Aluminium Wired)-spoleren høy linearitetsrespons ved høye toner. For å kunne levere en så god lydopplevelse med så klar lyd som mulig, er membranen kledd i titan for å minimere uønskede vibrasjoner. Hodetelefonenes sammenleggbare design og avtakbare ledning i matchende farge gjør dem også til en ypperlig reisekamerat om du skulle ønske å ta dem med den på ferie ­– “h.ear on” kan enkelt pakkes ned i bag eller veske.

“h.ear in NC”-øreplugger


Sonys “h.ear in NC” er et godt eksempel på selskapets fokus på funksjonell design og ikonisk estetikk. Takket være Sonys nyutviklede 9mm høysensitive driverenhet, kan de slanke og kompakte ørepluggene reprodusere frekvenser opptil 40 kHz og levere krystallklar høyoppløst lydkvalitet.

For å gi deg en oppslukende musikkopplevelse på selv de mest bråkete plasser, er ørepluggene utstyrt med en batteridrevet, dobbel støykanselleringsteknologi. Automatic AI NoiseCancelling-teknologiene filtrerer ut all uønsket støy i opptil 16 timer, noe som gjør dette til verdens første[1] digitale støykanselleringsøreplugger som er kompatible med høyoppløst lyd. Om det innebygde lithium-ion-batteriet går tomt kan du enkelt lade det opp igjen via microUSB mens du forsetter å høre på dine favorittlåter – med støykanselleringen på.

Walkman NW-A25HN/NW-A27HN


Nye Walkman NW-A25HN/NW-A27HN bygger videre på standarden satt av NWZ-A15, og er utstyrt med alt du kan forvente deg fra en høyoppløst kraftpakke og mer til. Med de tilhørende digitale støykansellerende hodetelefonene som er kompatible med høyoppløst lyd kan du nyte musikk uten forstyrrelser fra dine omgivelser. Musikken får også en enda mer delikat og dynamisk lyd enn noen gang, takket være oppgraderinger av Sonys S-Master HX™ heldigitale forsterker. Sonys unike oppskaleringsteknologi DSEE HX™ forbedrer i tillegg komprimerte musikkfiler som MP3 til nær høyoppløst lydkvalitet.

Trådløs lytting med høy kvalitet er gjort mulig med LDAC – en ny lydteknologi fra Sony som lar deg nyte høykvalitets trådløs lyd via Bluetooth®. Med tre ganger så mye overført data[2] tilfører LDAC en forbedret trådløs lytteopplevelse for all musikk.

Walkman nyhetene er tilgjengelige med 16GB (NW-A25HN) og 64GB (NW-A27HN)[4]Med et microSD-kort for utvidet minne kan du også nyte enda flere av dine favorittlåter med høyoppløst lydkvalitet, og med 50 timers[3] batterikapasitet kan du lytte til musikken uten å bekymre deg for at musikkspilleren snart skal gå tom for strøm.

Pris og tilgjengelighet

Sonys nye serie av h.ear-hodetelefoner og Walkman NW-A25HN vil være tilgjengelig fra oktober, og vil ha følgende veiledende pris:

Produkt Pris
MDR-100A 1.700 kroner
MDR-EX750 1.700 kroner
NW-A25HN 2.200 kroner
Spesifikasjoner
Model name h.ear on
Type Closed, dynamic (circum-aural)
Driver unit 40 mm, dome type (CCAW Voice Coil)
Sensitivity 103 dB/mW
Frequency response 5 Hz ~ 60,000 Hz
Impedance 24 Ω at 1 kHz
Power handling capacity 1,500 mW (IEC*)
Plug L-shaped gold-plated 4-pole
mini plug
Weight(exclude cable) Approx. 220 g without cable
Supplied accessories Headphone cable (inline remote and microphone, approx. 1.2 m (47 1/4 in), L-shaped gold-plated 4-pole mini plug) (1)
Carrying pouch (1)
* IEC = International Electrotechnical Commission
Model name h.ear in NC
Type Dynamic, closed
Driver unit 9 mm, dome type (CCAW adopted)
Sensitivity 103 dB/mW (when the power is on)
100 dB/mW (when the power is off)
Frequency response 5 Hz ~ 40,000 Hz
Impedance 32 Ω at 1 kHz (when the power is on)
17 Ω at 1 kHz (when the power is off)
Maximum input 150 mW
Power source DC 3.7 V (Built-in lithium-ion rechargeable battery)
DC 5 V (When charged using USB)
Charging time Approx. 2.5 hours
Usage hours Max. 16 hours
About 10 hours of continuous communications is possible after 1 hour charging.
Weight(exclude cable) Approx. 27g(Headphones: 5.1 g, Control box: 5.4 g, Battery box: 16.3 g)
Headphone cable Approx. 1.5 m, OFC Litz wire, Y-type
(include control box and battery box)
Plug L-shaped gold-plated 4-pole mini plug
Supplied accessories Micro USB cable (approx. 1.0 m)
Plug adaptor for in-flight use
Earbuds(SS/S/M/L x 2)
Carrying pouch
Clip
Model name Walkman NW-A25HN/ NW-A27HN
Available colours Charcoal Black/ Viridian Blue/ Bordeaux Pink/ Cinnabar Red/ Lime Yellow
Internal memory 16GB / 64GB
External memory microSD
Display size/ Resolution 2.2 inch, TFT colour LCD, QVGA(320×240)
Compatible formats Music:FLAC/Apple Lossless(ALAC)/MP3/AAC*1/HE-AAC/WMA*2/Linear PCM(WAV)/AIFF *1: Copyright protected AAC-LC files cannot be played back. *2: Copyright protected WMA files cannot be played back.
Movie:MPEG-4/AVC(H.264/AVC)/Windows Media Video 9
Sound Effects S-Master HX/DSEE HX/Clear Audio+/Clear Bass/Equalizer/VPT(surround)/Dynamic Normalizer/
Noise cancelling system Full-auto AINC, Bus/Train, Airplane, Office
Battery life MP350H*3 *3: MP3 128kbps, when Bluetooth OFF
Hi-Res Audio30H*4 *4: FLAC 192kHz/24bit, when Bluetooth OFF
Bluetooth Bluetooth® Ver 3 Profile A2DP/AVRCP/OPP Codec LDAC / aptX / SBC
NFC Yes
FM radio 87.5~108.0MHz
Other functions Display Lyrics, Sense Me TM Channels
Dimension (projecting parts not included) 43.6 x 109 x 8.7mm
Weight 66g
Included accessory ・USB cable ・Headphones ・Earbuds

・Clip (for Headphones)

Note: microSD card is not supplied


[1]as of August 2015. According to research by Sony Corporation. In digital noise cancelling in-ear headphones market

[2]*Bluetooth® A2DP, SBC(328kbps,44.1kHz

[3]Extended battery life of 30 hours(Hi-Res Audio playback*1) or 50 hours (MP3 audio playback*2)

[4]Will not be launched in the Nordics.

Om Sony

Sony er en verdensledende produsent innenfor lyd, video, spill, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for både forbrukere og profesjonelle. Med sin musikk-, bilde-, dataunderholdning- og online-virksomhet, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 68 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2015. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net