Følg Sony Norway

​α7R III tilbyr den ultimate kombinasjonen av oppløsning og hastighet

Pressemelding   •   okt 25, 2017 08:59 CEST

Sony annonserte i dag en ny imponerende modell til sin serie av speilløse fullformatkameraer: α7R III (modellnavn ILCE-7RM3).

Det nye α7R III kombinerer en høyoppløst 42.4 MPi bakbelyst Exmor R CMOS bildesensor med imponerende opptakshastighet på opp til 10 fpsii med full AF/AE-sporing, samt fantastisk bilde og videokvalitet, vid 15-stop dynamisk rekkevidde, høy lysfølsomhet og mer. Med disse mulighetene i et kompakt, lett kamerahus, er α7R III et ekstremt allsidig verktøy for fotografer, videografer og alle andre profesjonelle som krever et kamera som er pålitelig, fleksibelt og allsidig.

Pris og tilgjengelighet

Det nye fullformatkameraet α7R III vil være tilgjengelig i november 2017, og har en estimert veiledende pris på 34,000 kroner.

For mer informasjon, vennligst se en fullstendig pressemelding på engelsk vedlagt.

Om Sony

Sony er en ledende produsent av lyd-, video-, foto-, spill-, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for forbruker- og proffmarkedet. Med sine virksomheter innen musikk, bilder, dataunderholdning og online, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 76 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2017. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net

Vedlagte filer

PDF-dokument