Følg Sony Norway

Video: Fyrverkeri i magisk 4K-kvalitet fra SonyBRAVIA™

Nyhet   •   sep 02, 2015 16:45 CEST

Sony tar i bruk droner for først gang i sin nyeste kampanje

  • Visningen av fyrverkeriet demonstrerer den utrolige bildekvaliteten til BRAVIA 4K Ultra HD TV-ene, og fremhever skarphet, farger og kontraster
  • For å oppleve magien på kloss hold ble droner utstyrt med Sony CineAlta F55 4K-kameraer brukt til å fly nær fyrverkeriet og fange bilder og videoer ulikt noe annet du har sett
  • Musikken som akkompagnerer bildene er laget av den norske DJ-en og Sony Music-artisten Kygo ft. Conrad Sewell og er en remix-versjon av Firestone

I dag lanserer Sony sin nyeste kampanje som fremhever alle detaljer ved den ikoniske design-TVX90C BRAVIA™ 4K Ultra HD TV.Sonys kraftfulle X1-prosessor gir deg den beste bildekvaliteten, mens Android TV leverer den smarteste brukeropplevelsen – alt pakket inn i en elegant 4.9mm slank design.

I kampanjen bruker Sony for første gang droner i jakten på innovative og spennende filmvinkler, og fanger det spektakulære fyrverkeriet som lyser opp den mørke nattehimmelen på en ny måte. De imponerende bildene akkompagneres av en ny remix-versjon av Kygo ft. Conrad Sewells låt Firestone.

Kygo kommenterer:

– Jeg føler meg beæret over at Sony har valgt ‘Firestone’ til deres flotte BRAVIA-kampanje. Jeg likte veldig godt å jobbe med dem og med musikerne som var involvert i re-innspillingen av singelen. Vi gir låten et fornyet uttrykk som går hånd i hånd med bildene.

Fyrverkeri er et kraftfullt, visuelt bilde, og derfor ideelt for å vise egenskapene til Sonys 4K TV. Ingen spesialeffekter ble brukt.

Se den magiske videoen 60 sec Sony 4K Ultra HD TV - Official ad - 'Celebrate every detail'

– Sony er kjent for sine ikoniske kampanjer opp gjennom historien, og denne gangen vil ikke være noe annerledes. Vi ønsket å skape noe som ville gi seerne mulighet til å virkelig føle alle detaljene av 4K og til å føle at de er en del av det som skjer på skjermen, sier Mikio Nakazawa, Head of Pan European Brand Activation, Sony Europe.

Sjekk også ut disse videoene: