Følg Sony Norway

​Ta del i Sonys RX0 video-konkurranse og vinn kamerautstyr for opptil 48 000 kroner

Nyhet   •   jan 26, 2018 13:05 CET

Sony lanserer i dag en europeisk konkurranse[i], hvor de utfordrer filmskapere og entusiaster til å bruke sin kreativitet til å skape en filmidé ved hjelp av Sonys kompakte RX0-kamera. 

Alle innsendte videoprosjekter er med i trekningen av et Sony-kamera av høy kvalitet til er verdi opptil 48 000 kroner (5000 Euro), inkludert det anerkjente fullformat kamera, a7SII og SELP28135G-objektivet blant topp gevinstene.


Deltakere kan melde seg på konkurransen HER ved å pitsje sin video-idé og skisse opp deres plan for hvordan de skal utnytte de kreative mulighetene til RX0. De beste ideene blir valgt ut, og kandidatene får muligheten til å låne opp til flere RX0[ii] til å utføre prosjektet og laste opp videoene sine på YouTube[iii] og på Sonys konkurranseside. I tillegg til å være med i konkurransen om hovedpremien, premieres også hver måned det bidraget med flest visninger på YouTube, med et RX0[iv].

Konkurransen løper frem til 31.mai 2018, med siste frist for påmelding innen 30.april. Vinneren av konkurransen vil bli trukket ut av en jury bestående av fotoeksperter, og blir annonsert 22.juni 2018.

Les mer på Sonys konkurranseside.

[i] Approximate weight with battery and media included

[ii]Special T&Cs apply and can be found on the competition homepage.

[iii]YouTube is the only accepted platform for this competition. Videos uploaded on to other platforms will not be accepted.

[iv]Contestants can only win one monthly prize throughout the competition. Winners will be picked by Sony according to most unique viewer numbers between first and last day of each month. 

Vedlagte filer

PDF-dokument