Følg Sony Norway

​Foo Fighters på lag med Sony for å promotere høyoppløst lyd

Nyhet   •   jul 15, 2015 12:07 CEST

Sony har fått med anerkjente Foo Fighters på laget, og sammen skal de bringe en høyoppløst lydopplevelse til musikkelskere verden over. Foo Fighters, som i år feirer sitt 20-årsjubileum, har alltid vært kompromissløse når det kommer til lydkvalitet, og er kjent for demonstrere den høyeste standarden innenfor lydteknologi enten de er på turne eller spiller inn musikk i sitt eget eller andre innspillingsstudioer.

Sony har i dag en lang rekke produkter utstyrt med unik lydkvalitet som er kompatible med høyoppløst lyd. For å promotere høyoppløst lyd til audiofile over hele verden, har Sony etablert samarbeid på tvers av musikkindustrien, og ser på Foo Fighter som en viktig medspiller som kan videreformidle kvaliteten og verdien av høyoppløst lyd til et bredt publikum.

– Å bevare det menneskelige elementet i innspillingen av musikk har vært veldig viktig for oss, og vårt engasjement rundt høyoppløst lyd er en veldig stor del av dette. Vi har alltid ønsket at alle følelsene i våre sanger skal komme gjennom til hver og én lytter, og for våre fans er høyoppløst lyd den beste måten å høre musikken slik vi ønsker at den skal høres: med sin beste kvalitet og i sin reneste form, sier medlemmene Foo Fighters.