Følg Sony Norway

Spre juleglede med en gave fra Sony

Pressemelding   •   okt 30, 2018 09:00 CET

Gled dine kjære med harde pakker under juletreet i år

Julen nærmer seg, og det begynner å bli på å tide å skrive ønskelister igjen. Enten du planlegger å gjøre unna julehandelen på Black Friday eller bare ønsker råd om hva du skal kjøpe senere i desember, har Sony en rekke kvalitetsprodukter som tips til årets julegaver.

Lytt til dine jule-favoritter med de nyeste støykansellerende hodetelefonene

Skjem bort dine nærmeste venner og familie med hodetelefoner fra Sonys 1000X-serie. Disse fungerer perfekt for deg som ønsker å lytte til dine jule-favoritter, samtidig som du blokkerer ut alt annet støy. 1000X-serien har mange gode alternativer på lager. Du kan for eksempel kjøpe de nyeste og prisvinnende hodetelefonene WH-1000XM3, som i tillegg til eksemplarisk lydkvalitet også er verdensledende på støykansellering.

Veiledende pris: 3700 NOK

For de som er interessert i noe litt mer diskré, finnes de trådløse og hendige WF-1000X, med minimalistisk design og kvalitetslyd. I tillegg til støykansellering kommer også disse med en funksjon for trykk-optimalisering, som optimaliserer lyden din i forhold til omgivelsene rundt deg.

Veiledende pris: 2500 NOK

Øretelefoner: en perfekt julegave til treningsentusiaster

Sonys nye øretelefoner WF-SP900 er den perfekte gaven for de sporty vennene dine. Med januar måned rett rundt hjørnet vil disse hodetelefonene gi deg den motivasjonen du trenger for å få kroppen i gang etter juleferien. De er vanntette, og fungerer helt fint i både ferskvann og saltvann, helt ned til to meters dyp. Øreproppene har i tillegg 4GB internminne, så du kan spille favorittmusikken din uten å ha dem tilkoblet en annen enhet.

Veiledende pris: 2800 NOK

Sett farge på julen med moteriktige hodetelefoner

For moteløvene der ute kan Sonys WH-900N kanskje være den rette julegaven. De trådløse hodetelefonene kommer i en rekke forskjellige farger, og kan vise til imponerende 28 timers batteritid.

Veiledende pris: 3300 NOK

Ta meg deg festen hvor du vil med EXTRA BASS-høyttalerne fra Sony

Ta med deg festen hvor som helst med de trådløse høyttalerne

SRS-XB21/SRS-XB31/SRS-XB41 EXTRA BASS.

Enten du feirer jul hjemme, på hytta eller

sydover på kontinentet kan denne Bluetooth-

spilleren i ulike størrelser være med på ferden.

Med lyd-modusen LIVE SOUND kan du lytte til

favorittene på spillelisten med konsert-lignende lydopplevelse. Høyttalerne kan

kobles sammen, slik at den gode lyden kan glede

enda fler!

Veiledende pris:

SRS-XB21: 1250 NOK

SRS-XB31: 1700 NOK

SRS-XB41: 2400 NOK

For de som ser etter strømpefyll med god lyd, kan SRS-XB01 være høyttaleren du skal kjøpe. Den kompakte og vanntette høyttaleren er ideell for den som ønsker å flytte festmusikken fra sted til sted. Med EXTRA BASS-lyd fra Sony og tilgjengelighet i mange ulike farger, er denne høyttaleren en rimelig og morsom liten sak for den som er glad i musikk.

Veiledende pris: 330 NOK

Fang de minneverdige øyeblikkene fra julefeiringen

Enten du reiser vekk for å besøke familie eller om du rømmer fra den norske vinteren vil kameraene DSC-HX99 og DSC-HX95 passe deg godt. Kameraene er designet for reise, og får enkelt plass i lomma eller i en liten veske. I tillegg til en sterk zoom tilbyr kameraene videoopptak i 4K, justerbare LCD-skjermer og en rask hastighet på selve billedtagningen. Disse kameraene er dømt til å bli en julefavoritt!

Veiledende pris:

DSC-HX99: 5200 NOK

DSC-HX95: 5000 NOK

Se julefilmer i 4K-kvalitet

I år kan du imponere familien med en av Sonys to TV-mestere, BRAVIA OLED AF9 og BRAVIA LCD ZF9.

Med skjermer tilgjengelig i både 55” og 65” vil AF9 glimre med sin 4K HDR bildekvalitet med dype sortnivåer, flott hvitbalanse og naturtro farger. Den enestående lyden kommer direkte fra TV-skjermen, som gjør at det er skjermen som får det fulle fokuset i fraværet av høyttalere.

Den nydelige ZF9 er en stilren design-konge. Med skjermer tilgjengelig i både 65” og 75” tilbyr denne modellen 4K HDR bildekvalitet og er ferdig utstyrt med X-Motion Clarity, som gjør raske bevegelser jevne og klare uten tap av lysstyrke.

Veiledende pris:

BRAVIA OLED AF9 55": 32 000 NOK

BRAVIA OLED AF9 65": 42 000 NOK

BRAVIA LCD ZF9 65": 32 000 NOK

BRAVIA LCD ZF9 75": 53 000 NOK

Lydplanken som gir deg elegant design og utrolig lyd

For de som liker den minimalistiske stilen, men som fremdeles ønsker den beste lydkvaliteten anbefales Sony HT-SF200. Det er en kompakt lydplanke som passer perfekt under juletreet. Planken leverer en betraktelig bedre lydkvalitet enn før som følge av en dyp bass og bred surround-lyd fra en innebygd subwoofer. Med denne høyttaleren kan du skape en vanvittig god julestemning nesten hvor du vil!

Veiledende pris: 2400 NOK

Se repriser av dine julefavoritter i strålende kvalitet

Utvid Blu-ray-samlingen din med Sonys UBP-X700 4K Ultra HD Blu-ray spiller. Spilleren tilbyr sømløs bildekvalitet med en stor rekkevidde når det kommer til farger, kontrast og lysstyrke. Tre inn i en 4K-verden og se dine julefilmer på nytt!

Veiledende pris: 2800 NOK

Om Sony

Sony er en ledende produsent av lyd-, video-, foto-, spill-, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for forbruker- og proffmarkedet. Med sine virksomheter innen musikk, bilder, dataunderholdning og online, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 77 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2018. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net