Følg Sony Norway

Sonys nye WI-1000XM2 øretelefon med nakkebøyle

Pressemelding   •   sep 05, 2019 13:15 CEST

  • Kanseller ut styret rundt deg med Sonys nye WI-1000XM2 hodetelefoner med bransjeledende støykansellering[1]
  • Nyt det neste nivået av stillhet med WI-1000XM2 takket være den nyutviklede HD Noise Cancelling Processor QN1
  • Med neste generasjons nakkebøyle fra 1000X-familien får du overlegen lydkvalitet og komfort hele dagen
  • Smartere lytting tilpasset lydopplevelsen

Sony introduserer i dag nye WI-1000XM2-hodetelefoner, med bransjeledende støykansellering og overlegen lydkvalitet.

Neste nivå av stillhet

Fordyp deg i musikk og bli kvitt bakgrunnsstøy med WI-1000XM2 som på en smart måte forhindrer, fanger og kansellerer lyd fra omgivelsene. Den stabile og passende strukturen med vinklet øretelefondesign hjelper til å forhindre bakgrunnsstøy, samtidig som Dual Noise Sensor-teknologien fanger all støy. Sonys HD Noise Cancelling Processor QN1 kansellerer så lyden, noe som fører til forbedret støydemping. Selv støy i flykabinen blir effektivt kansellert ut takket være funksjonen Atmospheric Pressure Optimising. Nyt musikken med perfekt klarhet når du flyr og støykanselleringen som tilpasser seg høyden.

Premium lyd

Opplev favorittmusikken din som aldri før med den eksepsjonelle lyden fra WI-1000XM2. Til tross for den kompakte størrelsen inkluderer nakkebøylen HD Hybrid Driver System som inneholder en ni millimeters dynamisk driver og Balanced Armature-driver. Dette skaper fantastiske og brede frekvenser ved å reprodusere tydelig lyd fra dyp bass til delikate høye toner. Den innebygde HD Noise Cancelling Processor QN1 har 32-bits lydsignalbehandling, høy kvalitet ved konvertering fra digital til analog, og en hodetelefonforsterker. Dette sikrer et høyt signal-til-støy-forhold, med lav forvrenging, og gir musikk med overlegen kvalitet. Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) skalerer opp komprimerte digitale musikkfiler, inkludert MP3-formater, for å bringe deg nærmere høyoppløselig lyd.

Lytt med komfort

WI-1000XM2 tilbyr forbedret komfort med silikon-nakkebøyle for fleksibel tilpassing og lettere vekt. Ørepluggene sitter dypt i øret takket være det vinklede designet, slik at du komfortabelt kan lytte hele dagene.

Revolusjonerer lytteopplevelsen

WI-1000XM2 har en batterilevetid på 10 timer[2], slik at du kan komme deg gjennom dagen. Med Quick Charging kan du få 80 minutters spilletid ved kun 10 minutters lading.

WI-1000XM2 har en intuitiv kontrollering, og muliggjør «handsfree»-samtaler på grunn av en innebygd dedikert mikrofon. Når du er ferdig med å lytte går de magnetiske øreproppene pent sammen slik at du unngår floker. Brett hodetelefonene vekk i bærevesken med mulighet for å lagre lydkabel, USB-kabel og pluggadapter for underholdning under flyturen.

Modellen har Adaptive Sound Control som gjør at du kan lytte på en måte som passer deg, ved at den automatisk endrer lydinnstillingene ut ifra aktiviteten. Disse hodetelefonene er også kompatible med Sony | Headphones Connect app, slik at du enkelt kan tilpasse musikken.

WI-1000XM2-modellen vil bli priset til 3.200 NOK og tilgjengelig fra januar 2020.

For mer Sony-nyheter: http://presscentre.sony.eu/

[1] Fra 5. september 2019. Basert påtestinggjort av Sony Corporation, målt ved hjelp av JEITA-kompatible retningslinjer for markedet av trådløse støydempende hodetelefonermed nakkebøyle.

[2]Ved tilkobling med BLUETOOTH® og støydemping på.

Om Sony Corporation
Sony Corporation er et kreativt underholdningsselskap med et solid teknologisk fundament. Med alt fra tjenester som spill og nettverk til musikk, film, elektronikk og finans er Sonys formål å fylle verdenssamfunnet med følelser gjennom kreativitet og teknologi. For mer informasjon, besøk http://www.sony.net/.