Følg Sony Norway

Sonys nye Walkman® - NW-ZX507

Pressemelding   •   sep 05, 2019 13:15 CEST

  • Opplev høyoppløselig lyd med avansert lydteknologi
  • Hør på musikk fra flere kilder, inkludert dine streaming-favoritter i høy kvalitet
  • Premium design for luksuriøs lytting

I dag kunngjør Sony sin nye Walkman®, NW-ZX507, som gjør at du kan høre musikk fra flere kilder samtidig med Android™[1] og Wi-Fi. Med den nye enheten til Sony får du enkelt tilgang til sanger via dine egne streaming- og nedlastningstjenester – uten at det går utover lydkvaliteten.

Melodiøs teknologi

Takket være Φ4.4mm balanserte tilkobling sammen med DSD Native (11.2MHz)[2] og 384kHz/ 32bit PCM-avspilling støttet av S-master HX™, kan du nå oppleve lyd av høy kvalitet på NW-ZX507. Det er også DSEE HX™-støtte som oppskalerer din eksisterende musikk til nærmest høyoppløselig kvalitet. DSEE HX™-prosessoren fungerer til og med samtidig som du streamer musikk[3]. I tillegg støttes NW-ZX507 Hi-Res Audio Wireless av LDAC - så nå kan du endelig glede deg over høyoppløselig lyd med din favorittmusikk.

Overlegen lyd oppnås enkelt på NW-ZX5073 takket være det utsøkte designet. Rammen består av en aluminiumsfrest ramme og kobberfrest blokk for å oppnå klar og kraftig lyd, mens den nyutviklede FTCAP (høypolymer kondensator) og Electric Double-Layer kondensatoren samarbeider for å sikre de gode bassnivåene. Lyddelene, inkludert en utmerket loddetinn og fin lydmotstand, muliggjør tydelig vokal og lyd og forbedrer hver detalj i dine favorittlåter.

Utvid musikksamlingen din

Med Android™ og Wi-Fi kan du enkelt få tilgang til millioner av sanger du kan streame eller laste ned med favorittappene dine rett på Walkman®, eller du kan koble den til en PC for å få tilgang til din egen musikk. Aldri har det vært enklere å høre på favorittlåtene dine.

Luksuriøs lytting

Med en 3,6 tommers HD-skjerm med touch-funksjon kan du lytte med stil. Det er også en praktisk USB Type-C™-port og micro SD-kortspor sammen med fysiske sidetaster for enkel bruk. NW-ZX507 er tilgjengelig i svart og gir deg autentisk lyd med et kompakt og elegant utseende. I tillegg, med batterilevetid på opptil 20 timer[4], kan du lytte til album etter album uten bekymring.

Kompatibel med appeb Sony Original Music Player, kan du enkelt tilpasse lyden og få den beste lytteopplevelsen du har hatt hittil.

NW-ZX507-modellen (64 GB) vil bli priset til 7.700 NOK og er tilgjengelig fra november 2019.

For mer Sony-nyheter, besøk http://presscentre.sony.eu/

[1] Android eret varemerke fra Google LLC.

[2]Krever en balansert tilkobling.

[3]Krever en trådløs tilkobling.

[4]Ved å bruke appen Sony Original Music Player, med MP3 playback med ubalansert tilkobling

Om Sony Corporation
Sony Corporation er et kreativt underholdningsselskap med et solid teknologisk fundament. Med alt fra tjenester som spill og nettverk til musikk, film, elektronikk og finans er Sonys formål å fylle verdenssamfunnet med følelser gjennom kreativitet og teknologi. For mer informasjon, besøk http://www.sony.net/.