Følg Sony Norway

Sony utvider samarbeidet med kommunikasjonsbyrået Nucleus AS

Pressemelding   •   aug 15, 2019 14:01 CEST

Sony og kommunikasjonsbyrået Nucleas AS har nylig inngått en avtale om at Nucleus i fremtiden vil jobbe med kommunikasjon og PR for Sony Mobile - som utvikler, markedsfører og selger serien med Xperia-smarttelefoner. Nucleus jobber allerede med Sonys divisjon for forbrukerelektronikk og hjemmeunderholdning.

Sony Mobile, som tidligere var en uavhengig divisjon av Sony, ble slått sammen med Sony Electronics i april 2019, som representerer Sonys produkter og løsninger innen TV, lyd og kamera. Med dette samler Sony sitt brede spekter av forbrukerelektronikk under samme tak. Integrasjonen gjøres for å øke synergiene mellom de forskjellige produktlinjene, slik at for eksempel teknologien fra Sony Alpha-kameraene og Sony Bravia TV kan brukes til high-end Xperia-smarttelefoner.

– Av historiske grunner har de to tidligere Sony-divisjonene jobbet med forskjellige kommunikasjonsbyråer i hvert land - også i Norden. Med fusjonen synes vi det er naturlig å kombinere kommunikasjonen vår også, og nå falt valget på Nucleus, som vi allerede jobber godt sammen med. Vi ser derfor frem til å få med både kreativiteten og bransjekunnskapen deres på Xperia-merket, sier Line Holm Hansen, sjef for PR Nordic hos Sony.

Journalister og redaktører som er interessert i Sony Xperia-smarttelefoner - enten det er teknisk, design eller generelt, kan kontakte Nucleus som vil håndtere pressekommunikasjon, utlånsprodukter for testing og liknende i fremtiden.

– Vi i Nucleus ser frem til å begynne arbeidet med merkevaren Xperia med én gang, blant annet på IFA i Berlin i september. Xperia er et svært spennende produkt og vi ser frem til å spre kunnskap om Sonys smarttelefoner i tiden fremover, sier Axel Revheim, byråleder i Nucleus AS.

Om Sony Corporation
Sony Corporation er et kreativt underholdningsselskap med et solid teknologisk fundament. Med alt fra tjenester som spill og nettverk til musikk, film, elektronikk og finans er Sonys formål å fylle verdenssamfunnet med følelser gjennom kreativitet og teknologi. For mer informasjon, besøk http://www.sony.net/.