Følg Sony Norway

Sony lanserer ny 4K HDR Blu-ray™-spiller med støtte for Dolby Atmos

Pressemelding   •   aug 07, 2018 09:00 CEST

Den nye Blu-ray™-spilleren Sony UBP-X500 4K HDR er den perfekte hjemmekinoløsningen alle som ønsker å se film i 4K Ultra HD-oppløsning. Spilleren har også støtte for surround-lydteknologien Dolby Atmos.

Se i høyoppløselig 4K-kvalitet

Med Sonys nye Blu-ray-spiller kan du endelig se favorittfilmene dine i høy oppløsning og med banebrytende detaljnivå, farge og lysstyrke – akkurat som i en kinosal, bare med komforten av å fortsatt være i ditt eget hjem.

Bred støtte for multimedia og ulike formater

Sony X500 kan langt mer enn å bare spille av 4K Ultra HD Blu-ray-plater; Du kan se- og lytte til nesten hva du vil, inklusive Blu-ray, DVD, SACD og de aller fleste digitale, høyoppløselige audio- og videoformatene som finnes.

I tillegg har UBP-X500 støtte for avansert oppskalering av alt du ser på til 4K-oppløsning, slik at du kan se innhold som ikke er i 4K i flotte detaljer også.

Enkelt og anvendelig brukergrensesnitt

Bluray-spilleren er enkel i bruk og har en rekke praktiske finesser, slik som lynrask oppstart og automatisk standby. Ikke minst har den kompakte og brukervennlige fjernkontrollen en design som gjør det enkelt for deg å navigere gjennom innholdet ditt.

Pris og tilgjengelighet

Sony UBP-X500  kommer i salg fra midten av august og får en veiledende pris på 2.300 NOK.

For mer informasjon og spesifikasjoner, vennligst besøk: https://www.sony.no/electronics/blu-ray-disc-spillere/ubp-x500

About Sony Corporation:

Sony Corporation is a leading manufacturer of audio, video, imaging, game, communications, key device and information technology products for the consumer and professional markets. With its music, pictures, interactive entertainment and online businesses, Sony is uniquely positioned to be the leading electronics and entertainment company in the world. Sony recorded consolidated annual sales of approximately $77 billion for the fiscal year ended March 31, 2018. Sony Global Web Site: http://www.sony.net/

Om Sony

Sony er en ledende produsent av lyd-, video-, foto-, spill-, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for forbruker- og proffmarkedet. Med sine virksomheter innen musikk, bilder, dataunderholdning og online, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 77 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2018. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net

Vedlagte filer

PDF-dokument