Følg Sony Norway

Sony lanserer BRAVIA Z-serien som den ultimate 4K HDR-TV-en

Pressemelding   •   jul 20, 2016 20:00 CEST

ZD9

Neste generasjons TV-teknologi bringer virkeligheten inn i stua

Sony annonserer ZD9-serien av BRAVIA 4K HDR TV-er. Serien er utstyrt med neste generasjon skjermteknologi som reproduserer dypere svartfarger, sterkere lysstyrker og mer virkelighetsnære farger. Den nye flaggskipserien Z blir en del av Sonys eksisterende portefølje av 4K HDR TV-er, som blant annet inkluderer de prisvinnende TV-ene XD93 og XD94, og vil være tilgjengelig i størrelsene 65”, 75” og 100”.

Den nye ZD9-serien, som kommer med Android TV™ og Sonys eksklusive brukergrensesnitt, inkluderer en nylig utviklet 4K bildeprosessor, 4K HDR Processor X1™ Extreme, og en unik bakbelysningsteknologi, Backlight Master Drive™.

Den nye 4K Processor X1 Extreme ble utviklet med hensikt å levere den ultimate 4K HDR-opplevelsen. Denne er raffinert med 40 prosent mer sanntids bildeprosessering sammenlignet med Sonys anerkjente 4K Processor X1™. Ved å inkludere tre nye teknologier – objekt-basert HDR, dobbel database-prosessering og Super Bit Mapping™ 4K HDR, tar den enhvert 4K HDR-innhold til et nytt nivå.

I tillegg har den nye ZD9 adoptert Backlight Master Drive-teknologien som Sony introduserte som en prototyp på CES 2016. Backlight Master Drive er en presisjons bakbelysningsteknologi som gjør det mulig å utvide lysstyrke og kontrast enda mer for å virkelig å oppnå det fulle potensialet til 4K HDR. Teknologien er i stand til å dempe og forsterke hver LED individuelt, til forskjell fra tidligere hvor lokal dimming ble kontrollert i soner som besto av flere lysdioder. Resultatet er enestående kontraster og virkelighetstro bilder.

Pris og tilgjengelighet:

Den nye ZD9-serien av BRAVIA 4K HDR-TV-er vil være tilgjengelig i løpet av 2016. Modellene vil ha følgende veiledende priser:

KD65ZD9BAEP – 50,000 kroner

KD75ZD9BAEP – 80,000 kroner

KD100ZD9BAEP – pris foreligger om kort tid

For mer informasjon, vennligst se den fullstendige engelske pressemeldingen vedlagt.

Om Sony

Sony er en verdensledende produsent innenfor lyd, video, spill, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for både forbrukere og profesjonelle. Med sin musikk-, bilde-, dataunderholdning- og online-virksomhet, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 72 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2016. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net 

Vedlagte filer

PDF-dokument