Følg Sony Norway

Sony forbedrer lydplanke-utvalget med introduksjonen av HT-G700 og HT-S20R

Pressemelding   •   mai 13, 2020 08:50 CEST

  • Gi lyd til dine favoritt TV-serier og filmer med lyd fra Sonys nye 3.1-kanals HT-G700 lydplanke, med Dolby Atmos® og en ny dedikert senterhøyttaler for en tydeligere dialog
  • Nyt den kraftige 5.1-kanal surroundlyden med elegant design takket være HT-S20R

Sony introduserte i dag to nye lydplanker med lanseringen av HT-G700 og HT-S20R. De nye modellene er perfekte for å nyte TV-serier og filmer i ditt eget hjem med kraftig og oppslukende lyd.

Filmatisk surroundlyd og klar dialog

HT-G700 er en 3.1-kanalsDolby Atmos® og DTS:X lydplanke som kobler kraftig surroundlyd med klar og tydelig dialog, slik at du kan dykke inn i dine favorittserier og filmer.

Hør lyd fra alle retninger med opptil 7.1.2-kanals surroundlyd. HT-G700 inkluderer Sonys Vertical Surround Engine, noe som betyr at HT-G700s tre fronthøyttalere, kombinert med Sonys signalbehandling, muliggjør lydplasseringer som kan omslutte deg, både vertikalt og horisontalt. Signalbehandlingen er også forbedret for å levere surroundlyd til et større område[1]. Ved å velge Immersive AE (Audio Enhancement)-knappen kan HT-G700 også oppskalere selv vanlig stereolyd opptil 7.1.2 surroundlyd.

I tillegg tilbyr HT-G700 en dedikert senterhøyttaler slik at vokal kan høres tydelig uansett om det er en kjapp dialog fra din favorittserie, eller hvisking fra en Hollywood-film. Det skaper også rike og detaljerte musikkopplevelser. Videre inkluderer HT-G700 fininnstilt S-Force PRO som løfter lyden til å passe til større TV-er (over 55 tommer) slik at du kan forsvinne helt inn i det du ser på.

Velg den perfekte innstillingen

Lyd- eller lydmodus som passer best til det du lytter på velges direkte med en knapp på fjernkontrollen. Den lar deg komme dypere inn i filmer med kinomodus, og høre alle detaljer i favorittlåtene dine med musikkmodus. I tillegg er det talemodus og nattmodus. Talemodus skreddersyr lydinnstillingene for å fremheve stemmene, slik at du ikke går glipp av et ord, og nattmodus optimaliserer lydbalansen slik at du kan høre tydelig selv ved lavt volum.

The HT-G700 kommer med en kraftig og trådløs subwoofer som gir en dypere og rikere basslyd. I tillegg skaper et større interiørskap mye dypere og rikere bass[2]. Oppsettet til TV-en går raskt og enkelt via Bluetooth® eller HDMI eARC / ARC.

HT-S20R

HT-S20R er en rimelig, men kraftig 5.1-kanals lydplanke. Plassert i et elegant design tilbyr den 400W med kraft, to bakhøyttalere og subwoofer. HT-S20R er designet for å passe perfekt sammen med TV-en og er også enkel å koble til via HDMI, optisk eller analog inngang. Du kan også nyte musikk via Bluetooth®-tilkobling eller USB.

HT-G700 vil være tilgjengelig fra mai 2020 til en utsalgspris på 5.400 kr

HT-S20R vil være tilgjengelig fra mai 2020 til en utsalgspris på 3.400 kr.

For mer informasjon om nevnte produkter, vennligst se: https://www.sony.no/electronics/hjemme-kino/t/lydplanker

[1]Sammenlignet med HT-XF9000

[2]Sammenlignet med HT-XF9000

Om Sony Corporation
Sony Corporation er et kreativt underholdningsselskap med et solid teknologisk fundament. Med alt fra tjenester som spill og nettverk til musikk, film, elektronikk og finans er Sonys formål å fylle verdenssamfunnet med følelser gjennom kreativitet og teknologi. For mer informasjon, besøk http://www.sony.net/.