Følg Sony Norway

Sony avslører pris og tilgjengelighet for de nye MASTER Series-TV-ene AF9 OLED og ZF9 LCD 4K HDR

Pressemelding   •   aug 30, 2018 13:15 CEST

Pressemelding

30. august

De nye og banebrytende MASTER Series-TV-ene til Sony AF9 og ZF9 LCD, med den ekslusive Netflix Calibrated Mode, kommer i butikk fra og med oktober.

Sony har avslørt pris og tilgjengelighet for sine nye MASTER Series-TV-er. Både AF9 OLED og XF9 LCD byr på en bildekvalitet vi hittil ikke har sett maken til, takket være en rekke proprietære teknologier og løsninger, med nestegenerasjons Picture Processor X1™ Ultimate i spissen. MASTER Series er et navn som Sony reserverer eksklusivt for TV-er med den aller ypperste bildekvalitet.

Både AF9 OLED og XF9 LCD i MASTER Series er utstyrt med nestegenerasjons Picture Processor X1 Ultimate. Den nye bildeprosessoren er i stand til å oppdage og analysere hvert objekt i bildet på intelligent vis, via Sonys nye Object-based Super Resolution-teknologi, noe som sørger for eksepsjonell nøyaktighet- og detalj.

Sony har lang erfaring med å samarbeide med profesjonelle aktør i film- og TV-bransjen. I anledning lanseringen av MASTER serien introduserer Sony «Netflix Calibrated Mode» i samarbeid med Netflix. Denne modusen er utviklet for å etterligne bildekvaliteten som de har på masterskjermene i et TV-studio, slik at du får se innholdet slik skaperne selv har sett det.

Sony MASTER Series-TV-ene AF9 OLED og ZF9 LCD kommer i salg i oktober. AF9 OLED får en veiledende pris på 42 000 NOK (65") og 32 000 NOK (55"). Veiledende pris på ZF9 LCD er 53 000 NOK (75") og 32 000 NOK (65"). For mer informasjon, besøk www.sony.no.  

Om Sony

Sony er en ledende produsent av lyd-, video-, foto-, spill-, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for forbruker- og proffmarkedet. Med sine virksomheter innen musikk, bilder, dataunderholdning og online, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 77 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2018. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net