Følg Sony Norway

Sony avdekker sine nyeste innovasjoner på CES 2015

Pressemelding   •   jan 06, 2015 02:00 CET

I tråd med Sonys filosofi om å være til inspirasjon og begeistring for mennesker omkring i verden, vil Sonys stand på CES vise frem nye produkter og prototyper som fremhever overlegen audiovisuell opplevelse gjennom Sonys 4K Ultra HD- og høyoppløst lydteknologi.

For fullstendige pressemeldinger om Sonys nye lanseringer, vennligst se her  

Produkter som blir avduket på CES inkluderer:

BRAVIA™-serien 2015:

Sony tar din TV-opplevelse til et nytt nivå med den nye, vakre BRAVIATM-serien for 2015. Med 12 nye 4K Ultra HD TV-er på tvers av fire serier tilbyr Sony sensasjonell 4K bildekvalitet med den nyskapende 4K-prosessoren X1. Sony viser nå frem X9000C-serien, som med sitt «Floating Style»-design er verdens tynneste TV (ca. 4.9 mm på sitt tynneste). Sony viser også frem X9300C-serien, som er verdens første TV-er med støtte for høyoppløst lydteknologi og er utstyrt med Hi-Res kompatible høyttalere, og Sonys DSEE HX-teknologi som oppskalerer komprimert lyd fra TV-sendinger og andre kilder til nært opp til Hi-Res-nivå.

Den nye 2015-serien tilbyr intuitive Smart TV-brukeropplevelser – som kombinerer Android TVTM med Sonys One-Flick Entertainment for å gjøre kryssfunksjonaliteten mellom TV og mobil bedre enn noensinne. Sonys nye produkter støtter også den 4K-kompatible H.265 / HEVC (High Efficiency Video Coding) video komprimeringsstandarder, og gjør dermed et mangfold av 4K-plattformer tilgjengelig for brukerne. Den nye serien har også – for første gang – YouTubes nyutviklede VP9-format. Med dette tillegget kan brukerne få gleden av brukergenerert 4K-innhold, for eksempel videoopptak fra 4K Handycam lastet opp til YouTube, på sin nye BRAVIA TV.

Handycam og Action Cam

Sony bringer også en helt ny verden av 4K-teknologi til sine nye videokameraer. Det splitter nye actionkameraet FDR-X1000VR kan gjøre video-opptak i 4K som er så skarpe, klare og levende som øyeblikket selv. For første gang i et actionkamera kan FDR-X1000VR filme i 4K med 30p 100[i]/60Mbps ved hjelp av XAVC S-formatet som er utviklet for forbrukere, men basert på XAVC 4K/HD-formatet for profesjonell bruk. Kameraet er også utstyrt med en helt ny støyreduksjon for vind. Sony viser også frem sitt nyeste 4K Handycam videokamera – FDR-AXP33 – som er 30 prosent mindre og 20 prosent lettere en dagens modell, og er det første 4K-videokameraet på markedet som er utstyrt med bildestabiliseringsfunksjonen Balanced Optical Steadyshot™.

Oppgrader underholdningen med nye Blu-ray-spillere

Nyt din favorittunderholdning og et spennende utvalg av online videotjenester med årets slanke og smarte Blu-ray-spillere fra Sony. De nye spillerne tar seg godt ut i en hvilken som helst stue, med sitt elegante og minimalistiske design inspirert av rene geometriske former som komplimenterer ditt stueanlegg. I Super Quick Start-modus tar oppstarten mindre enn ett sekund og avspilling fra disk og opplasting av innhold fra online-tjenester er raskere enn noensinne. Din reise gjennom underholdningsverdenen er også enklere med det nye grensesnittet som tilbyr en pen og ryddig fremstilling av applikasjoner og innholdstjenester med en skreddersydd fremvisning av favorittprogrammene dine, slik du selv ønsker.

En trådløs verden av høyoppløst lyd

I Sonys lydunivers vises det frem en rekke nye produkter med høyoppløst lyd som gir en overlegen lytteopplevelse – enten i din egen stue eller på farten. Sony introduserer ti nye enheter, inkludert høyoppløste Walkman NW-ZX2, som tar lydkvaliteten på forgjengeren ZX1 til et høyere nivå med en ny stiv design for å oppnå en enda høyere lydkvalitet. Den nye modellen har opptil 33 timer med høyoppløst avspilling (ved 192 kHz / 24 bit) og høy avspillingskvalitet over Bluetooth-tilkobling når enheten er koblet sammen med Sonys nye MDR-1ABT hodetelefoner. Sonys nyutviklede LDAC-codec overfører data tre ganger så raskt som standard Bluetooth-streaming, slik at du kan få en enda bedre trådløs lytteopplevelse. Sony lanserer også en prototyp Hi-Res bilstereo-spiller under CES. 

SmartWear

Sony introduserer Smart B-Trainer, en alt-i-ett enhet med et lett hodesett-design laget for løpere som er utstyrt med løpesensorer og musikkavspilling. Enheten tilrettelegger for fremgang ved automatisk å velge sanger med tempo som matcher brukerens puls, og tilbyr veiledning for ulike treningsprogram. På CES 2015 viser Sony også frem den første offentlige utstillingen av SmartEyeglass Attach! – en konseptmodell for sportsbruk med avtakbart linsedisplay som ble lanser desember 2014. Denne høyoppløselige smartbrillen utnytter Sonys OLED-teknologi og kan integreres inn i smartbrilleprodukter fra tredjeparter, og styrke brukerens erfaringer ved å gi dem viktig informasjon gjennom en fargeskjerm med høy oppløsning. Modulen er perfekt egnet for både innendørs og utendørs bruk.

Life Space UX

På CES 2014 introduserte Sony sitt nye Life Space UX-konsept, for å vise frem hvordan man kan få best mulig underholdningsopplevelse i sin egen stue. Sony går fremover mot kommersialiseringen av nye Life Space UX-prototyper etterfølgende introduksjonen av 4K Ultra Short Throw Projector som ble utgitt i USA i 2014. Deriblant en LED-pære-høyttaler – en pæreformet høyttaler som også fungerer som en lyspære, samt den bærbare Ultra Short Throw Projector, som er en kompakt kubeformet projektor i stand til å fremvise et 50 tommers bilde slik at brukeren kan se på film hvor som helst enheten er satt opp (på kjøkkenbordet eller i badekaret for eksempel). Til slutt vil Sony for første gang vise frem tre modeller av sin nye Symphonic Light, som er en ny type lydlampe som kan fylle rommet med krystallklar lyd. Sony vil fortsette å skape og tilby nye opplevelser gjennom sin voksende visjon for Life Space UX.

Sony er en verdensledende produsent innenfor lyd, video, spill, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for både forbrukere og profesjonelle. Med sin musikk-, bilde-, dataunderholdning- og online-virksomhet, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 75 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2014. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net