Følg Sony Norway

Siste sjanse til å delta i Sony World Photography Awards 2019

Pressemelding   •   des 04, 2018 08:00 CET

© Ralph Gräf, Germany, 1st Place, Open, Travel, 2017 Sony World Photography Awards

Fotografer verden over har nå én måned igjen til å sende inn sine bidrag til Sony World Photography Awards 2019.

Norske fotografer kan sende inn bidrag i fire konkurransen – Open, Youth, Professional og Norway National Awards. I 2018 var det Tina Signesdottir Hult som stakk av for beste norske bilde for andre gang med vinnerbildet «Lina». 

Frister:

4. januar 2019: Frist for å sende inn bidrag til konkurransen Open – kåring av det beste enkeltstående bildet.

4. januar 2019: Frist for å sende inn bidrag til konkurransen Youth – kåring av det beste enkeltstående bildet for fotografer i alderen 12-19 år.

4. januar 2019: Frist for å sende inn bidrag til Norway National Awards – kåring av det beste, norske enkeltstående bildet som er sendt inn i Open-konkurransen.

11. januar 2019: Frist for å sende inn bidrag til konkurransen Professional – kåring av vinnere i ti kategorier som blir bedømt ut i fra en bildeserie.

Se fullstendige kategoribeskrivelser her
Se dommerpanelet for årets konkurranse her

Nøkkeldatoer:

26. februar 2019: Vinnerne i den åpne- og de nasjonale konkurransene vil bli annonsert

17. april 2019: Årets Fotograf og vinnere i den profesjonelle konkurransen vil bli annonsert

Kategorivinneren i samtlige konkurranser vil motta digitalt fotoutstyr fra Sony. I tillegg vil fotografen som utnevnes til Photographer of the Year motta en pengepremie på 25,000 dollar, og den overordnede vinneren av den åpne konkurransen motta 5,000 dollar.

Om Sony

Sony er en ledende produsent av lyd-, video-, foto-, spill-, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for forbruker- og proffmarkedet. Med sine virksomheter innen musikk, bilder, dataunderholdning og online, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 77 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2018. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net