Følg Sony Norway

Rask og smidig: Sony introduserer BDP-S6500 4K-Blu-ray-spiller med super-wifi

Pressemelding   •   jun 25, 2015 09:00 CEST

  • Avansert 4K Ultra HD-oppskalering for alle dine videoer1
  • Oppslukende 3D-opplevelse, med automatisk oppskalering fra 2D
  • Rask, smidig streaming med avansert super-wifi
  • Responsiv operasjon med Dual Core-prosessor
  • Klarere bilde og lyd med IP Content Noise Reduction Pro og Digital Music Enhancer

Fra din egen filmsamling til en verden av online underholdning: gi alle dine seeropplevelser en boost med den smarte nye BDP-S6500 blu-ray-spilleren fra Sony.

Hvis du er tilknyttet et kompatibelt 4K fjernsyn, vil 4K Ultra HD oppskalering gi deg en enda mer virkelighetsnær klarhet i bildet. En kraftig videoprosessor konverterer standard videosignaler tilnærmet 4K oppløsning (3840 x 2160) – det betyr fire ganger så mange piksler som i full HD. Med over 8 millioner piksler i bildet, vil du kunne nyte skarpe og detaljerte bilder, selv om du sitter nærme skjermen. BDP-S6500 gir en ny dimensjon til hjemmeunderholdning med spennende og virkelighetsnære 3D-opplevelser. Du kan koble deg på en enhver 3D-kapabel TV og nyte 3D blu-ray-filmer med en fantastisk klarhet og realisme. Selv 2D-disker kan automatisk oppskaleres til simulert 3D og gi dine favorittfilmer en ekstra dybde.

Selv om du ser på filmer fra disk i HD eller videoer på web med lavere oppløsning, vil BDP-S6500 jobbe for å gjøre bilde skarpt, klart og rent. ‘IP Content Noise Reduction Pro’ benytter støyreduksjonsteknologi for å gjøre bildene klarere, ‘HD Reality Enhancer’ på sin side optimaliserer teksturer og farger piksel for piksel. Pure Picture Control forbedrer kontraster for å skape enda mer livaktige bilder, og Super Bit Mapping gir en ren fargeskalering – perfekt for scener som en enkel solnedgang som ofte ødelegges av dårlig fargegradering.

Surfing og streaming er smidig og tilfredsstillende takket være avansert super-wifi. Multiantenne-designet på innsiden av spilleren bruker MIMO (Multiple Input Multiple Output) teknologi, som sikrer et raskere og mer stabilt signal for uavbrutt streaming i hele huset.

Du vil kunne benytte deg av et fantastisk utvalg av online underholdning fra dine lokale streamingtjenester.

På innsiden av BDP-S6500 er det en kraftig Dual Core-prosessor som sikrer smidige, responsive operasjoner. Websider laster raskt, og filmer og video på nett streamer raskere med en bedre avspilling og færre forsinkelser. Meny-navigasjon er på samme måte brukervennlig og frakter deg raskt til den gode underholdningen i stedet for at du må vente på at ting skal skje.

Ikke bare ser film og video flott ut, men de høres også bra ut. ‘Digital Music Enhancer’ kombinerer tre ulike lydteknologier for dialog, filmer og musikk. DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) samarbeider med ‘Dynamic Range Recovery’ og ‘Advanced Auto Volume’ for å gjenopprette tapte detaljer fra komprimert lyd, forbedre den dynamiske rekkevidden og forhindre endring i volum.

Pris og tilgjengelighet

Den nye BDP-S6500-spilleren fra Sony er tilgjengelig i butikk fra juli og får en veiledende pris på 1500 kroner.

Tekniske spesifikasjoner

4K upscale Blu-ray Disc™ player with super Wi-Fi

4K UHD upscale for four times the detail of Full HD

Enhanced internet connection stability with advanced super Wi-Fi

Catch up TV and video on demand

Enjoy your smartphone on the big screen with Screen Mirroring

Dual core processor for even faster operation and navigation

Improved picture and sound with IP Content Noise Reduction Pro and Digital Music Enhancer

Enhanced intuitive menu system for easy access

Even more immersive entertainment in 3D

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Søren Mørk Andersen, Nordic Product Manager Home Audio & Video

Sorenmork.andersen@eu.sony.com

Eller:

Lene Aagaard, PR Communications Manager, Sony Nordic

lene.aagaard@eu.sony.com / +45 43 55 72 92

Eller, og for produkttest:

Ida Stakset, Navigator Kommunikasjon

ida@navigator.no/ + 47 95 130 145

Sony er en verdensledende produsent innenfor lyd, video, spill, kommunikasjons- og informasjonsteknologiske produkter for både forbrukere og profesjonelle. Med sin musikk-, bilde-, dataunderholdning- og online-virksomhet, er Sony unikt posisjonert til å være det ledende elektronikk- og underholdningsselskapet i verden. Sony registrerte en årlig omsetning på ca. 68 milliarder dollar for regnskapsåret som endte 31. mars 2015. For mer informasjon om Sony, vennligst besøk www.sony.net