Følg Sony Norway

​Gjør deg klar for ferien

Pressemelding   •   mai 22, 2017 09:00 CEST

Endelig! Sommerferien er rett rundt hjørnet og det er en rekke dingser som vil gjøre fridagene enda litt bedre. Enten du skal på strandferie, ha aktive fridager, setter kursen mot en storby eller blir hjemme i sommer, bør du ta en titt på produktene nedenfor:

Senk skuldrene og steng bråket uteTrådløse hodetelefoner med støykansellering: MDR-1000X

Reis mer komfortabelt med støykansellerende hodetelefoner – du vil merke enorm forskjell om du reiser med fly, tog eller buss. 1000X gir deg markedets beste støykansellering, og har du dem først med på ferie vil du ikke kunne tenke deg å reise uten. I tillegg til å stenge støy ute får du utrolig god lyd, smarte funksjoner tilpasset din bruk og et klassisk sammenleggbart design som gjør dem enkle å ta med over alt. Tilgjengelig i fargene svart og champagne.

Veiledende utsalgspris: 4,300 kroner

Kamera for enhver anledningReisekamera med 30x zoom: DSC-HX90V

Det lille, hendige kompaktkameraet HX90V kan være vel så bra å ha med seg på grillfest i parken som på ferie i utlandet. Med dette kameraet tar du bilder som mobilkameraet ditt bare kan drømme om, men takket være WiFi-støtten kan du like kjapt dele bildene dine på Instagram eller Facebook.30x optisk zoom gjør at du kan ta skarpe og klare bilder, også på avstand.

Veiledende utsalgspris: 4,900 kroner

Svett i takt med musikkenTrådløse treningsøreplugger: MDR-XB80S

Liker du å holde deg aktiv, også i ferien, bør du teste ut XB80S. De trådløse treningsørepluggene gir deg kicket du trenger med god lyd og bass som trykker litt ekstra til. De tåler i tillegg en skikkelig svett økt – og du kan skylle dem etter treningen. Koble ørepluggene til treningslisten din via Bluetooth og ta en økt uten ledninger som er i veien. Tilgjengelig i fagene svart, blå og rød.

Veiledende utsalgspris: 1,500 kroner

Tilgang på musikk – over alt


Trådløs høyttaler: SRS-XB10

Det er ingen grunn til at du skal ha dårlig lydkvalitet selv om du kun reiser med håndbaggasje i sommer. Den lille, trådløse høyttaleren XB10 gir deg skikkelig bra lyd og lar deg spille av favorittlåtene direkte fra mobilen. Perfekt enten du vil ha musikk når du steller deg på hotellrommet, er på stranden eller slapper av på balkongen før middag. Høyttaleren får plass selv om kofferten virker helt full, kan spille i 16 timer og kommer i seks spreke farger.

Veiledende utsalgspris: 600 kroner

Watt opp sommerstemningenTrådløs høyttaler: SRS-XB40

Henge i parken, hagen eller på stranda i sommer? Den trådløse høyttaleren XB40 er storebroren til XB10 og gir deg kraftig lyd, buldrende bass og, om ønskelig, lys som blinker i takt med musikken. Med høyttaleren kan enhver anledning bli en liten fest, og er det flere i gjengen som har en av Sonys EXTRA BASS-høyttalere kan dere koble opptil ti av høyttaleresammen gjennom Wireless Party Chain-funksjonen. Batteriet holder i hele 24 timer før det må lades på nytt, og kommer det en regnskur trenger du ikke bekymre deg. XB40 er nemlig vanntett.

Veiledende utsalgspris: 2,300 kroner

Profesjonelle øyeblikksbilderKompakt systemkamera med utskiftbar optikk: ILCE-6500

Er du typen som elsker å ta gode bilder på ferien vil du også elske A6500. Det er ikke uten grunn at kameraet kalles den lille kjempen – du får nemlig fantastisk bildekvalitet, lynrask autofokus, stabilitet og intuitive innstillinger i et format som passer perfekt i hånden din. Nå er det enda enklere å ta fantastiske bilder fra minnerike øyeblikk, eller filme øyeblikkene i 4K-kvalitet.

Veiledende utsalgspris: 17,000 kroner

Arranger sommerfestTrådløst lydanlegg: GTK-XB7

Med det kraftige lydanlegget XB7 trenger du ikke bekymre deg for å ha god nok lyd til sommerfesten – heller for hva naboen kommer til å si. Høyttaleren kan kobles til mobilen via Bluetooth og kommer med høyttaler- og strobelys som gir festen det lille ekstra. Er du glad i bass finnes det også en knapp som gir deg ekstra dyp og kraftig lyd, og med bærehåndtak kan du enkelt flytte høyttaleren fra hagen og inn i huset når tiden er inne. Tilgjengelig i fargene blå, rød og svart.

Veiledende utsalgspris: 3,350 kroner

Ikke la regnværsdager ødelegge stemningenTV: BRAVIA OLED A1

Ingen norsk sommer uten regn, men hva er vel da bedre enn å slappe av til filmer eller TV-serier på sofaen? Med TV-en BRAVIA OLED A1 kan du virkelige drømme deg bort til solrike strender og varmere strøk: OLED-teknologien gir deg spektakulær bildekvalitet med enda flere detaljer, mer naturlige farger og bedre kontraster. God lyd får du også – direkte fra TV-skjermen!

Veiledende utsalgspris: 40,000 kroner